25.09.20 | 21:55

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ

Δήμος Μεταμόρφωσης: Αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό!
03.09.14 | 12:53

Δήμος Μεταμόρφωσης: Αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό!

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και ο Γ.Α.Ο.Κ., διοργανώνουν αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ της ομάδας των βετεράνων διεθνών καλαθοσφαιριστών και των καλαθοσφαιριστών της Μεταμόρφωσης. 

Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο “Κώστας Αρβανίτης” το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:30.

Θα συμμετάσχουν μεγάλοι διεθνείς άσσοι (Κόρφας, Σιγάλας, Γαλακτερός, Ρεντζιάς, Λιαδέλης, Κακιούσης, Μπουντούρης, Τζαλαλής, Αγγελίδης, Ντικούδης, Πρέλιεβιτς, Κουκλάκης, Μασλαρινός, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σταυρακόπουλος, κ.α.). 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός να τιμηθεί η Εθνική, οι αθλητές που δόξασαν τα Εθνικά χρώματα και συνεχίζουν την προσφορά τους μέσα από την κοινωνική δράση και αφετέρου να ενισχυθούν από τα έσοδα οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, συσσίτιο κ.τ.λ.) όπου και θα διατεθούν όλα τα έσοδα.

Η κοινωνική ευαισθησία και ανιδιοτέλεια των μεγάλων αθλητών μας, αποτελεί αφορμή και ευκαιρία για να δείξουμε όλοι - πολίτες, κοινωνία και επιχειρηματικός κόσμος - την αλληλεγγύη μας προς όσους έχουν ανάγκη, μέσα από την στήριξη της εκδήλωσης. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ