28.11.20 | 07:45

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΕΓΑΡΕΩΝ

Δήμος Μεγαρέων &... ΚΕΔΕ στέλνουν φάρμακα στον Δήμο Λέσβου
14.09.15 | 16:01

Δήμος Μεγαρέων &... ΚΕΔΕ στέλνουν φάρμακα στον Δήμο Λέσβου

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, για συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού και έμπρακτη υλικοτεχνική βοήθεια προς τον Δήμο Λέσβου, ο Δήμος Μεγαρέων συγκέντρωσε ποσότητα φαρμάκων.

Συγκεκριμένα, διέθεσε φάρμακα που έχουν συγκεντρωθεί με την προσφορά πολιτών στο Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο Μεγαρέων, ως ελάχιστη δράση αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον Δήμο Λέσβου για την αντιμετώπιση επειγουσών και μεγάλων αναγκών λόγω της μεγάλης εισροής προσφύγων. 

Σημειώνεται ότι, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, με επιστολή του προς όλους τους Δημάρχους, ζητά να εκφραστεί έμπρακτα η αλληλεγγύη της Αυτοδιοίκησης στον Δήμο Λέσβου με την παροχή της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής. 

Σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί, ο δήμος χρειάζεται άμεσα μηχανήματα καθαριότητας, όπως απορριμματοφόρα, σάρωθρα, κάδους, βυτία, κ.α.

Επιπλέον καταγράφονται σημαντικές ελλείψεις ιατροφαρμακευτικού υλικού στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. 

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία, ο κ. Γ. Πατούλης δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται για άλλη μια φορά να δείξει την αλληλεγγύη της και να αποδείξει ότι το πρόβλημα του ενός, είναι πρόβλημα όλων μας. Η αλληλεγγύη μας δεν περιορίζεται μόνο στη περίπτωση του δήμου Λέσβου, διαβεβαιώνω κάθε συνάδελφο που έχει ανάγκη ότι θα είμαστε δίπλα του». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ