09.12.19 | 04:07

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ

Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης: Νέα προεδρεία σε ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ
15.03.17 | 17:28

Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης: Νέα προεδρεία σε ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ

Oλοκληρώθηκαν, σήμερα, οι διαδικασίες ψήφισης από το Δημοτικό Συμβούλιο, των νέων προεδρείων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ.

Καθήκοντα προέδρου του ΠΕΑΠ αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Χρήστος Φωτίδης και αντιπροέδρου ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ κ. Αντώνης Τσελέντας.

Στο Νομικό Πρόσωπο ΚΟΙΠΑΠ, καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Άννα Ασπραδάκη, ενώ η αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Μαριάννα Μαμαλάκη διατηρεί τα καθήκοντα της αντιπροέδρου του ΚΟΙΠΑΠ.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Τάσος Μαυρίδης, εύχεται μία δημιουργική και αποτελεσματική θητεία στα προεδρεία ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ και επισημαίνει:

«Το έργο των νέων προεδρείων θα συνεχιστεί με σημαντική προσπάθεια και πάντα με γνώμονα την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στον Δήμο σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης των Νομικών Προσώπων, αλλά και παροχής υπηρεσιών στους Δημότες και κατοίκους της Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπως πράττει μέχρι σήμερα το σύνολο της Διοίκησης.

Η Δημοτική μας Αρχή συνεχίζει το έργο της δυναμικά, με αρχές, ήθος και διαφάνεια, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις για την ανάπτυξη του Δήμου και για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ