31.05.20 | 01:25

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων: Υπέρ του Ψηφίσματος της ΚΕΔΕ
12.07.13 | 22:21

Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων: Υπέρ του Ψηφίσματος της ΚΕΔΕ

Ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του και με αφορμή τη σπουδαιότητα των τελευταίων εξελίξεων, αναφορικά με το, προς ψήφιση πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, σχετικά με την κινητικότητα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έλαβε την παρακάτω απόφαση -η οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία- και ταυτίζεται με το σημερινό ψήφισμα της έκτακτης συνέλευσης των Δημάρχων και των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων:

- Τάσσεται υπέρ της απόσυρσης του προτεινόμενου πολυνομοσχεδίου από την Κυβέρνηση.

- Αναστέλλει τη λειτουργία του Δήμου, Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Ιουλίου 2103. Σε ότι αφορά την καθαριότητα και τις κοινωνικοπρονοιακές δομές, προτείνεται να λειτουργήσουν κανονικά, με εξαίρεση την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013, ημέρα γενικής απεργίας.

- Η πλειοψηφία του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος, θέτουν στη διάθεση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ τις παραιτήσεις τους, σε περίπτωση μη αποδοχής από την Κυβέρνηση, των προτάσεων της ΚΕΔΕ.

- Προτείνεται η συγκέντρωση όλων των αιρετών την ημέρα της ψήφισης του Νομοσχεδίου στο Υπουργείο Εσωτερικών, πορεία στη Βουλή και επίδοση του Ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής και τα Πολιτικά Κόμματα.

- Αμέσως μετά την ψήφιση του Νομοσχεδίου, το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου θα εξετάσει και θα εκτιμήσει τις επόμενες ενέργειές του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ