21.10.19 | 08:19

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Παραδόθηκε η οδός Σεφέρη
26.09.13 | 17:56

Δήμος Ηρακλείου: Παραδόθηκε η οδός Σεφέρη

Mε την τέλεση του αγιασμού παραδόθηκε σήμερα στη κυκλοφορία η οδός Σεφέρη στην Αλικαρνασσό του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης. 

Πρόκειται για ένα νέο δρόμο, που θα ανακουφίσει σημαντικά την ευρύτερη περιοχή, αφού θα «διώξει» τη διαμπερή κυκλοφορία από τις γειτονιές. 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, παρουσία αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων φορέων και κατοίκων της Αλικαρνασσού, οι οποίοι και εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους, παρέδωσε το νέο αναμορφωμένο και αναβαθμισμένο δρόμο που συνδέεται με την Παραλιακή Λεωφόρο.

Στην οδό Σεφέρη, μετά την ολοκλήρωση της διάνοιξης, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου όπως η κατασκευή πεζοδρομίων νέα δίκτυα ομβρίων υδάτων, τοποθετήθηκε αντιολισθητικός ασφαλτοτάπητας και στύλοι φωτισμού, φυτεύτηκαν δέντρα, ενώ κατασκευάστηκαν και προστατευτικά τοιχία.

«Παραδίνουμε σήμερα στην κυκλοφορία», δήλωσε φανερά ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Ηρακλείου, «την οδό Σεφέρη που ήταν για χρόνια κλειστή και είχε ταλαιπωρήσει τους δημότες, μετά τις εργασίες ανάπλασης και αναβάθμισή του στις οποίες προχωρήσαμε δημιουργώντας ένα σύγχρονο δρόμο».

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι σε όλα τα επίπεδα και από τη δικαιοσύνη», συνέχισε ο κ. Κουράκης, «και θέλω να ευχαριστήσω τους Κατοίκους της Αλικαρνασσού για την υπομονή τους, το Πολιτικό και στελεχιακό δυναμικό του Δήμου και τους εργαζόμενους στο έργο για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου να έχουμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα. Το επόμενο διάστημα εργαζόμαστε ώστε να εξευρεθεί λύση δίνοντας στη κυκλοφορία και το τμήμα της παραλιακής που είναι κλειστό» πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ