21.09.20 | 10:26

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΒΟΛΒΗΣ

Δήμος Βόλβης και Μητρόπολη στη «μάχη» κατή της ανέχειας
15.04.14 | 11:36

Δήμος Βόλβης και Μητρόπολη στη μάχη κατή της ανέχειας

Δυνατότητες συνεργασίας για την ενίσχυση της βοήθειας προς τις ομάδες των αναξιοπαθούντων, εξέτασαν σε συνάντησή τους, χθες, ο Δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, κ.κ. Θεόκλητος.

Ένας από τους κοινούς στόχους που τέθηκαν είναι, η ενίσχυση των συσσιτίων και ο συντονισμός των Δημοτικών υπηρεσιών και της Εκκλησίας, ώστε να δοθεί βοήθεια σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, ακόμα και σε μικρούς οικισμούς.

Ακόμα, συζήτησαν για την ανάληψη κοινών δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις ανάμεσα στο Δήμο Βόλβης και τη Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου.

Επίσης, πρόκειται να εξετάσουν και τις προοπτικές ανάπτυξης τού Θρησκευτικού Τουρισμού, μέσα από την ανάδειξη σημαντικών Θρησκευτικών σημείων, όπως ενδεικτικά είναι το Βήμα του Απόστολου Παύλου και ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνας.

Ο Δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, τόνισε, σχετικά: 

«Είναι ανεκτίμητη η συνδρομή της Εκκλησίας σε όσους υποφέρουν αυτούς τους δύσκολους καιρούς. 

Μαζί με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλβης, θα προσπαθήσουμε να συντονίσουμε την προσπάθεια μας με τη Μητρόπολη Ιερισσού, προς ανακούφιση των δημοτών μας, που υποφέρουν. 

Η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη αποτελεί κυρίαρχο μέλημα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ