25.05.20 | 19:36

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Δήμος Αγ. Βαρβάρας - ΓΣΕΕ: Εργαστήριο εργασιακής συμβουλευτικής
27.10.15 | 09:33

Δήμος Αγ. Βαρβάρας - ΓΣΕΕ: Εργαστήριο εργασιακής συμβουλευτικής

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, διοργανώνουν δωρεάν εργαστήριο συμβουλευτικής, με θέμα: «Επίλυση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας».

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:00-21:00, στο 1ο ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας (Καλαντζάκου 7).

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από τον φορέα οργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας - Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2132019308,7 Ευαγγελία Δημητροπούλου, Αγγελική Παπαγεωργίου. 

Μεταξύ των φορέων υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας με σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των εργαζομένων για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα. 

Η συνεργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης, Συμβουλευτικής, Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων».

Σκοπός της συνεργασίας αυτής αποτελεί η καθολική υποστήριξη των εργαζομένων, παρέχοντας δωρεάν πληροφόρηση σε θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης αλλά και συμβουλευτικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ