16.06.21 | 19:31

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Δήμαρχος Π. Μελά: «Σε μας η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ»
26.02.14 | 13:23

Δήμαρχος Π. Μελά: Σε μας η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Αθλητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, ζήτησε αυτό να δημιουργηθεί στον δήμο του, αιτιολογώντας την επιθυμία του πως, στην Δυτική Θεσσαλονίκη οι μισοί κάτοικοι - περί τις 250.000 - είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ. 

«Η λύση της κατασκευής του αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ βρίσκεται στα Δυτικά και εκεί έπρεπε εξαρχής να ανατεθεί. Από τους 500.000 κατοίκους στην Δυτική Θεσσαλονίκη οι 250.000 είναι “ΠΑΟΚτσήδες”, ερωτευμένοι με τον ΠΑΟΚ.  Σε οποιοδήποτε ματς του ΠΑΟΚ αν κάνει κάποιος  μια γύρα στα Δυτικά της πόλης,  στα μαγαζιά θα παρατηρήσει  την δυναμική που έχει η ομάδα. Επιμένω,  λέγαμε, λέμε και θα λέμε πως η λύση είναι στα Δυτικά της πόλης. Υπάρχουν τρόποι και μεθοδολογίες με επιστημονική επάρκεια που επιτρέπουν να προχωρήσουμε ποιο γρήγορα. Αυτοί που αποφασίζουν πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση.

Είναι ντροπή να μην υπάρχει στην Δυτική πλευρά μια μεγάλη ομάδα.  Θέλουμε να φιλοξενήσουμε τον ΠΑΟΚ στο δήμο μας, το απαιτούμε. Το θέμα είναι αν το θέλει και ο ΠΑΟΚ. Αν δούμε σε παγκόσμιο επίπεδο που πάνε οι ομάδες είναι εκεί που πάει ο λαός του. Η δυναμική του ΠΑΟΚ είναι η Τούμπα και όλες οι Δυτικές Συνοικίες που είναι το μεγάλο κομμάτι του λαού του. Περιμένουμε τόσο καιρό από σεβασμό αλλά κάποια στιγμή πρέπει και να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ένας αθλητικός διάλογος πόλης σωματείων και χώρων» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ