24.02.20 | 20:52

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δήμαρχος Κεφαλονιάς: «Δεν πληρώσαμε ούτε ένα ευρώ για τους Υπουργούς»
07.03.14 | 06:53

Δήμαρχος Κεφαλονιάς: Δεν πληρώσαμε ούτε ένα ευρώ για τους Υπουργούς

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, απαντώντας σε δημοσίευμα τοπικού ιστότοπου, που έκανε λόγο για έξοδα φιλοξενίας Υπουργών, Γ.Γ. Υπουργείων και λοιπών αξιωματούχων, αξίας 11.236 €, αρνήθηκε τόσο το ίδιο το ποσό - κάνοντας λόγο πως το ύψος των προτιμολογίων είναι περίπου 8.500 € - όσο, κυρίως, ότι, τα 8.500 € αφορούν έξοδα διαμονής πολιτικών μηχανικών, ψυχολόγων και λοιπών επιστημόνων, που συνέδραμαν κατά τη μετασεισμική περίοδο, στη γενικότερη προσπάθεια «επούλωσης των πληγών», που άφησαν στο νησί της Κεφαλονιάς, οι δύο μεγάλοι σεισμοί και οι εκατοντάδες μετασεισμικές δονήσεις κι όχι πολιτικά πρόσωπα.

«Το δημοσίευμα δεν είναι αληθινό. Πρώτα απ' όλα, οι κ.κ. Γιάννης Μιχελάκης και Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, που αναφέρονται στο δημοσίευμα, φιλοξενήθηκαν και δεν πήγαν σε κάποιο ξενοδοχείο.

Ο Πρωθυπουργός αρνήθηκε να πληρωθεί η διαμονή του στο νησί, πληρώνοντας ο ίδιος το ξενοδοχείο, στο οποίο διέμεινε. 

Ο κ. Σιμόπουλος όλες αυτές τις ημέρες που παρέμεινε στο νησί, πλήρωσε ο ίδιος τα έξοδα διαμονής του.

Το ποσό που κατατέθηκε, χθες, στο Δ.Σ. ήταν περίπου 8.500 € σε προτιμολόγια - και όχι 11.236 € σε τιμολόγια όπως ψευδώς γράφτηκε - και αφορούσαν έξοδα επιστημόνων, που ήρθαν να βοηθήσουν το νησί. 

Παρ' αυτά επειδή το όλο θέμα κρύβει πολιτική σκοπιμότητα - κατονομάζοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση» - τα προτιμολόγια αποσύρθηκαν και θα τα πληρώσω εγώ κι όχι ο Δήμος» τόνισε ο Δήμαρχος.


ΠΗΓΗ: mega

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ