06.03.21 | 10:13

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΑΒΑΛΑΣ

Δήμαρχος Καβάλας: «Ύποπτα συμφέροντα πίσω απ' όσα γράφονται για τη ΔΕΥΑΚ»
27.07.14 | 18:39

Δήμαρχος Καβάλας: Ύποπτα συμφέροντα πίσω απ όσα γράφονται για τη ΔΕΥΑΚ

«Σε συντονισμένη επίθεση ύποπτων συμφερόντων εξελίσσεται η υπόθεση της απογραφής ή όχι ορισμένων δημοτικών επιχειρήσεων». Αυτό τόνισαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας Χρήστος Τσοχαταρίδης, με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», αλλά και τις δηλώσεις Υπουργών και Κυβερνητικών "κύκλων". 

«Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. έχει απογραφεί κανονικά. Ας ψάξουν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να βρουν πού έγινε το λάθος και γιατί χάθηκαν τα στοιχεία, που αποδεδειγμένα η επιχείρηση απέστειλε από το Νοέμβριο του 2013. Αλλά είναι παράξενο και δυσφημιστικό να συσχετίζεται αυτό το θέμα με μια παλιά πανελλήνια έρευνα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, η οποία, όσον αφορά τη Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, τέθηκε στο αρχείο.

Προφανώς ορισμένοι πιστεύουν ότι το ψέμα και η λάσπη είναι ο κατάλληλος πολιορκητικός κριός για να περάσουν τα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση του νερού και της αποχέτευσης, καθώς και άλλων κρίσιμων και αποδοτικών τομέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», δήλωσαν από κοινού ο Δήμαρχος Καβάλας και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ