14.04.21 | 16:51

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμαρχος Γαύδου: «Δε συμμετέχω στο "Κίνημα Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση"»
14.09.14 | 23:05

Δήμαρχος Γαύδου: Δε συμμετέχω στο Κίνημα Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση

Σε επικοινωνία της με το epoli.gr, αργά το βράδυ της Κυριακής, η Δήμαρχος Γαύδου, Ευαγγελία Καλλινίκου, ξεκαθαρίζει, πως ουδέποτε συνυπέγραψε τη συμμετοχή της στο «Κίνημα Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Κινήματος της 4ης Σεπτεμβρίου 2014. [ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ]

«Με αφορμή δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται ότι συμμετέχω σε κοινή ανακοίνωση 30 δημάρχων που υποστηρίζουν και συνυπογράφουν την πρωτοβουλία "κίνημα για την ανατροπή στην αυτοδιοίκηση" 115 δημάρχων, δηλώνω τα εξής:

Δεν συμμετέχω σε καμία κοινή ανακοίνωση οποιουδήποτε αριθμού δημάρχων, δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της ανακοίνωσης και δεν συνυπέγραψα ούτε μου ζητήθηκε να συνυπογράψω κανενός είδους πρωτοβουλία.

Θεωρώ ότι η αναφορά του ονόματός μου στην ανωτέρω κοινή ανακοίνωση οφείλεται σε παραδρομή και συνιστώ προσοχή κατά τη διαχείριση ενός τέτοιου μεγάλου αριθμού ονομάτων.

Υπογραμμίζω την ανάγκη, για την αποκατάσταση της αλήθειας, τα ανωτέρω δημοσιεύματα να διορθώσουν τον αριθμό των δημάρχων σε 29» τονίζει η κα. Καλλινίκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ