28.11.20 | 06:58

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΔΟΞΑΤΟΥ

Δήμαρχος Δοξάτου: Απάντηση με videο και σημαντικότατες καταγγελίες!
23.03.17 | 15:39

Δήμαρχος Δοξάτου: Απάντηση με videο και σημαντικότατες καταγγελίες!

Δίνοντας το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό στη δημοσιότητα (!) και με ένα κείμενο με σοβαρότατες καταγγελίες (!) απαντά ο Δήμαρχος Δοξάτου, Δημήτρης Δαλακάκης, στην ανακοίνωση - εις βάρος του καταγγελία από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., για μεθόδους εκφοβισμού και εργασιακού "bulling" εκ μέρους του, σε βάρος υπαλλήλων του Δήμου.

Όμως το θέμα είναι πιο "βαθύ"..., αφού ο Δήμαρχος Δοξάτου συνδέει το θέμα των 5 Δημοτικών Υπαλλήλων με θέση ευθύνης, και τα όσα "έλαβαν χώρα" μεταξύ τους, με "μαύρη τρύπα", ύψους 140.000 €, που βρέθηκαν στα Ταμεία του Δήμου, επί διοίκησης παλαιότερης Δημοτικής Αρχής, με τον κ. Δαλακάκη να κάνει λόγο για... Σύστημα (!), που θέλει να τον αποβάλλει... «...Κάποιοι ήθελαν να με κάνουν γρανάζι του Συστήματος, όταν, όμως, κατάλαβαν ότι ήρθα για να το διαλύσω, αποφάσισαν να με διαλύσουν. Το Σύστημα θέλει υπηρέτες, βουβά πρόσωπα. Το Σύστημα προσπαθεί να με αποβάλλει και όταν αποτυγχάνει ξεσπά .... πρέπει να με βγάλει σκάρτο, τρελό, τύραννο…», τονίζει χαρακτηριστικά.

 

Το κείμενο

Δημήτριος Δαλακάκης

Δήμαρχος Δοξάτου

Ο Τρομοκράτης Δήμαρχος και το Καθωσπρέπει Σύστημα

"Την Πέμπτη 16/3/2017 πληροφορήθηκα ότι το Τμήμα Εσόδων έστειλε φουσκωμένους λογαριασμούς στους συμπολίτες μου. Την ίδια ημέρα με εξαιρετικά επείγον έγγραφό μου κάλεσα την Προϊσταμένη του τμήματος για το πρωί της επόμενης ημέρας για να ενημερωθώ. Με το ίδιο έγγραφο ειδοποιούσα ότι θα τηρούσα μαγνητοφωνημένα πρακτικά. Ευτυχώς τα πρακτικά τηρήθηκαν και σας τα παρουσιάζω σήμερα…

Αν και η συνάντηση ήταν μεταξύ εμού και της Προϊσταμένης Εσόδων συνάντησα στην αίθουσα και τον Διευθυντή Οικονομικών, ο οποίος είχε ανοίξει τα μικρόφωνα για να διεξαχθεί η συζήτηση. Του ζήτησα επανειλημμένως να αποχωρήσει, εξηγώντας του ότι πρώτα θα τελειώσει η συνάντηση με την προϊσταμένη και μετά θα δω και τον ίδιο. Ο Διευθυντής Οικονομικών όμως δεν έφευγε από την αίθουσα(!!!), μην με αφήνοντας να πω ούτε μια κουβέντα στην Προϊσταμένη. 

Και όμως, αυτό για κάποιους είναι φυσιολογικό… να επιβάλλει ο Διευθυντής στον Δήμαρχο με ποιον θα μιλήσει και πότε.

Είναι φυσιολογικό να ζητεί Δήμαρχος από υπάλληλο να φύγει από το γραφείο και εκείνος να μπαστακώνεται.

Στην συνέχεια μέσα σε ένα λεπτό στην ίδια αίθουσα ήρθαν απρόσκλητοι (!!!!) όλως "τυχαίως" και άλλοι δύο Διευθυντές και μια Προϊσταμένη που δεν είχαν καμία σχέση με την κουβέντα. Ήταν οι ίδιοι που - με πρωτοβουλία της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης - προκάλεσαν έκδοση ψηφίσματος εναντίον μου… επειδή τάχα είμαι βάναυσος Δήμαρχος. Ζήτησα να αποχωρήσουν, ωστόσο μπήκαν με το έτσι θέλω και ακολούθησαν προτροπές για να πάω αυτόφωρο στον Εισαγγελέα (για ποιο άραγε αδίκημα;), φωνές και άλλα απερίγραπτα που θα τα ακούσετε με τα αυτάκια σας… φυσικά, το μόνο που δεν έγινε ήταν να με αφήσουν να κάνω την συνάντηση.

Είναι απολύτως φυσιολογικό για κάποιους, να βαφτίζουν το πραξικόπημα, δικαίωμα. Στο τέλος δέχτηκα μήνυση για απειλή και εξύβριση… ακούστε τα πρακτικά και όποιος βρει σε ποιο σημείο απειλώ και εξυβρίζω κερδίζει… 

Κύριοι συνδικαλιστές, τώρα απευθύνομαι σε εσάς. Ήρθε και η σειρά σας να τα ακούσετε. Με αποκαλείτε τραμπούκο… για ακούστε το πρακτικό κύριοι … Ποιος κραυγάζει; Ποιος μιλά με αγένεια; Ποιος βρίζει; Ποιος με εμποδίζει από το να κάνω μια συζήτηση; Κύριοι συνδικαλιστές, η Αλήθεια είναι εδώ και την ακούνε σήμερα όλοι. … όποιος βρει σε ποιο σημείο είμαι τραμπούκος κερδίζει επίσης…
Και μια που μπαίνετε στην δική μου δουλειά, ώρα να μπω και εγώ με την σειρά μου στην δική σας, κύριοι συνδικαλιστές. Σας ανέφερα πριν από ένα μήνα δημόσια, ότι συγκεκριμένοι υπάλληλοι του Δήμου Δοξάτου καταγγέλλουν ότι άλλοι υπάλληλοι τους εκφοβίζουν, τους απειλούν και τους εξυβρίζουν!! Σας ανέφερα επίσης δημόσια πριν ένα μήνα ότι έχω αποδείξεις. Τι έχετε κάνει για αυτό; Ούτε καν ήρθατε να ζητήσετε τις αποδείξεις… Τι συνδικαλιστές είστε; Μόνο των Διευθυντών; Γιατί δεν υπερασπίζεστε τους υφισταμένους τους; Ο Δήμος μας δεν έχει μόνο διευθυντές, ούτε μόνο 5 υπαλλήλους ξέρετε, έχει 100. Εδώ σταματώ να απευθύνομαι σε εσάς κύριοι συνδικαλιστές.

Βέβαια, υπάρχουν μαύρες τρύπες… 140.000€ κλάπηκαν από το ταμείο μας επί δημαρχίας Χατζηλαζάρου και ακόμη αγνοούνται… Φταίει υπάλληλος; Φταίει Αιρετός; Σίγουρα τα λεφτά δεν τα έκλεψε ο αέρας… Σίγουρα σε κάποια τσέπη είναι.

Τα δικαστήρια κατακλύζονται από αγωγές εναντίον του Δήμου για «μαύρα» έργα… Κάποιοι εργολάβοι, προμηθευτές δείχνουν τον πρώην Δήμαρχο, κάποιοι υπαλλήλους… Ο πρώην Δήμαρχος δηλώνει ότι δεν ξέρει τίποτε και οι αρμόδιοι υπάλληλοι δηλώνουν ότι και αυτοί δεν ξέρουν τίποτε και στο τέλος βρίσκεται η Ηνωμένη Αντιπολίτευση που επιχείρησε να παρεμποδίσει τον αγώνα μας για κάθαρση. Ο πρώην Δήμαρχος ζητά το ακαταδίωκτο και μάλιστα επίσημα (!!!!), και εκ παραλλήλου άλλες φωνές της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης ζητούν το ακαταδίωκτο για όλους τους υπαλλήλους συλλήβδην.... Εμπρός κύριοι της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης! Διαψεύστε με και θα δημοσιοποιήσω αμέσως όλα τα ηχογραφημένα πρακτικά με τις φωνές σας αλλά και τις υπογραφές σας! 

Το Δημόσιο είναι διεφθαρμένο στην Ελλάδα… Δεν μπορούμε να πυροβολούμε όλους όμως συλλήβδην … Σε ό,τι αφορά τους δημοσίους υπάλληλους του Δήμου μου, σας βεβαιώ ότι είμαι υπερήφανος για αυτούς. Όποιοι ωστόσο πρέπει να ελεγχθούν θα ελεγχθούν.

Κάποιοι ήθελαν να με κάνουν γρανάζι του Συστήματος, όταν, όμως, κατάλαβαν ότι ήρθα για να το διαλύσω, αποφάσισαν να με διαλύσουν. Το Σύστημα θέλει υπηρέτες, βουβά πρόσωπα. Το Σύστημα προσπαθεί να με αποβάλλει και όταν αποτυγχάνει ξεσπά .... πρέπει να με βγάλει σκάρτο, τρελό, τύραννο… Θυμηθείτε, πριν από λίγο καιρό έκανα μια ανάρτηση για τους ΛΙΓΝΙΤΕΣ και τον ΤΑΡ και έκανα μαζί μια πρόβλεψη … ότι θα σφίξει ο κλοιός και κάλεσα τους πολέμιους μου να βάλουν τα δυνατά τους… μέσα σε δέκα ημέρες η Ηνωμένη Αντιπολίτευση επιχείρησε να ελέγξει πραξικοπηματικά την εκλογή Πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου και επιτροπών, εξέδωσε δελτίο τύπου που σχεδόν με κατηγορούσε για την τύχη του πολεμικού σταυρού… περιλούστηκα πολλαπλώς με λάσπη … και όλα τούτα σε δέκα ημέρες… ο κλοιός όντως σφίγγει… το Σύστημα αντιδρά. 
Ο Δήμαρχος Δοξάτου πρέπει να φύγει, πόσο θα αντέξει; Δεν έχει πλειοψηφία, δεν έχει ελέγχει τους οργανισμούς του Δήμου, διαδίδεται ότι είναι τύραννος, τραμπούκος, τρομοκράτης… Πόσο θα αντέξει; Μπορεί οι λογαριασμοί να συντάχτηκαν με λάθη… μπορεί να μην με άφησαν να ολοκληρώσω την συνάντηση… μπορεί να με κατήγγειλαν, να με λοιδόρησαν, να με απείλησαν και να με έβρισαν …αλλά στο τέλος… έκανα το χρέος μου, προστάτεψα τους συμπολίτες μου. Κήρυξα τους λογαριασμούς ΑΚΥΡΟΥΣ, τους ανακάλεσα και ουδείς κάτοικος και δημότης θα τους πληρώσει, μέχρι η υπηρεσία να απαλείψει και το παραμικρό λάθος. Αντέχω πολλά ακόμη. Εκτεθείτε και άλλο.

Επειδή δέχομαι συντονισμένα πυρά δημοσίως, οφείλω να προστατέψω τον εαυτό μου και γι αυτό ανέβασα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο youtube" 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ