08.12.19 | 12:32

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Δήμαρχος στη ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής του κατά της διακοπής ρεύματος σε κατοίκους
27.10.16 | 12:12

Δήμαρχος στη ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής του κατά της διακοπής ρεύματος σε κατοίκους

Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε μαχητική παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΔΔΗΕ Χαϊδαρίου, από τη Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου, τη Λαϊκή Επιτροπή Χαϊδαρίου, Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω, το Σωματείο Συνταξιούχων, το σύλλογο Γυναικών Χαϊδαρίου, το σύλλογο ΕΒΕ, το σύλλογο ΟΤΑ και το σύλλογο της Αφαίας για την επανασύνδεση κομμένων ρευμάτων.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, στην παρέμβασή του, κάλεσε τον Διοικητή «να σταματήσει να κόβει το ρεύμα», καθώς όπως του εξήγησε, «κάτω από το βάρος της κρίσης της φτώχειας και της ανεργίας, πολλά είναι τα σπίτια που δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα». Τόνισε ακόμη ότι, «από τη στιγμή που δεν ευθύνονται οι ίδιοι για τη φτώχια τους, αλλά η κρίση που τους σπρώχνει στην ανέχεια, το Κράτος έχει την υποχρέωση να μεριμνήσει για εκείνους και όχι να σφυρά αδιάφορα». Κατέστησε δε σαφές ότι, η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου δεν θα επιτρέψει να κοπεί κανένα ρεύμα σε κατοίκους του δήμου. «Θα κάνουμε τα πάντα για να μη περάσει η παραπέρα εξαθλίωση του λαού μας, ακόμα κι αν χρειαστεί να είμαστε κάθε μέρα εκεί», τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Σελέκο, ο «δασκαλεμένος» - όπως τον χαρακτηρίζει - Διοικητής, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες, επέμενε ότι, σωστά κόπηκε το ρεύμα, «γεγονός που αποτυπώνει την θέληση και τις προθέσεις της Κυβέρνησης για την αμείλικτη υλοποίηση της αντιλαϊκής της πολιτικής», όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ