08.12.19 | 02:50

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Δήμαρχος: «Ζω ακόμη στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα και τον αδερφό μου»
08.03.17 | 15:27

Δήμαρχος: Ζω ακόμη στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα και τον αδερφό μου

Προσωπικά του στοιχεία…, προκειμένου ν’ απαντήσει στα όσα γράφονται περί “νεόπλουτου”, έδωσε δημοσίως ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, Άρης Βασιλόπουλος, κάνοντας λόγο για «ωμή συκοφαντία».

«Ενημέρωση προς αυτούς που καταφεύγουν στην ωμή συκοφαντία, προσπαθώντας να με αποδομήσουν ως άτομο πια, φτάνοντας στο σημείο σήμερα να με χαρακτηρίσουν, ανάμεσα στα άλλα, και ως νεόπλουτο!!! Μάθετε λοιπόν τα εξής:

Ζω ακόμη στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα και τον αδερφό μου και δε ντρέπομαι καθόλου για αυτό. Η μοναδική μου περιουσία είναι το σπίτι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια, που το χρωστάω σε τράπεζα με την οποία μάλιστα βρίσκομαι σε δικαστική διαμάχη λόγω ελβετικού φράγκου, το μισό πατρικό σπίτι στην Πελοπόννησο και μια μηχανή που αγόρασα μεταχειρισμένη. Όλοι γνωρίζουν πως ζω από το μισθό μου και ούτε καν θα διανοούμουν να ακουμπήσω έστω και ένα ευρώ από οπουδήποτε. Οι φορολογικές δηλώσεις μου, τα περιουσιακά μου στοιχεία και οτιδήποτε άλλο θελήσει κανείς είναι στη διάθεσή του...», έγραψε ο Δήμαρχος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ