21.04.21 | 13:50

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

3 Δήμαρχοι μειώνουν τα απορρίμματα
22.03.18 | 08:12

3 Δήμαρχοι μειώνουν τα απορρίμματα

Συνεργαζόμενοι και ενώνοντας δυνάμεις, συνεχίζουν τις πρακτικές μείωσης των απορριμμάτων στην περιοχή του Νοτίου Τομέας Αθήνας, οι Δήμοι Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου και Ν. Σμύρνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ.

Οι συνεχείς παρεμβάσεις στον χώρο του μεγάλου διαδημοτικού πράσινου σημείου και με συντονισμό δράσεων σε πρώτη φάση, έχουν πετύχει τουλάχιστον τα κλαδέματα των τριών δήμων να τα επεξεργάζονται τοπικά και να μην βαρύνουν με περιττό όγκο τον ΟΕΔΑ Φυλής.

Οι Δήμαρχοι κ.κ. Αν. Ευθυμίου, Δ. Κάρναβος και Στ. Τζουλάκης, συνοδευόμενοι από τον Αντιπεριφερειάρχη Ν.Τ., Χρ. Καπάταη και τον περιφερειακό σύμβουλο μέλος της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ, Αρ. Βρούστη, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Φυλής, προκειμένου να επιλύσουν τρέχοντα θέματα που τους αφορούν, αλλά και να ενημερωθούν για τις αλλαγές στη λειτουργία της ΟΕΔΑ Φυλής .

Με το τέλος της συνάντησης στον ΕΔΣΝΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Τ. Αθήνας, Χρήστος Καπάταης, δήλωσε:

«H συγκεκριμένη συνεργασία των τριών Δήμων της Νότιας Αθήνας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους Δήμους με πραγματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα .

Σήμερα γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μειωθεί ο όγκος των απορριμμάτων που μεταφέρονται χωρίς επεξεργασία στη Φυλή.

Ελπίζουμε σύντομα να λειτουργήσει το μεγάλο διαδημοτικό πράσινο σημείο της περιοχής μας προκειμένου να έχουμε τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα και σε άλλες κατηγορίες υλικών.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ