01.06.20 | 15:52

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Τον Δήμαρχο Πειραιά υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ
06.11.14 | 13:47

Τον Δήμαρχο Πειραιά υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Επίσκεψη στο Γραφείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, πραγματοποίησε, σήμερα, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. 

Στη συνάντηση τέθηκαν και συζητήθηκαν σημαντικά θέματα, που αφορούν τις δομές και το μέλλον του Πειραιά και - μεταξύ άλλων - αντηλλάγησαν απόψεις για το Γηροκομείο Πειραιώς, το τραμ, το μετρό, το λιμάνι, τα δικαστήρια της πόλης, τα συσσίτια της Μητροπόλεως κ.α. 

Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, όσο και ο Δήμαρχος Πειραιώς συμφώνησαν, ότι οι φορείς της Πόλης πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους «για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για το πρώτο λιμάνι της χώρας» όπως τονίστηκε.

Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε στον Δήμαρχο, πως «υπάρχουν λύσεις, αλλά χρειάζεται πρόγραμμα», υπογραμμίζοντας, παράλληλα, την δέσμευσή του να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το έργο της Δημοτικής Αρχής. 

Από την πλευρά του, ο κ. Μώραλης - ο οποίος συνοδευόταν μεταξύ άλλων από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Ταταρόπουλο - υπογράμμισε, πως θα βρίσκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο πολύπλευρο και πολυσχιδές έργο της τοπικής Εκκλησίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ