11.08.20 | 15:34

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Στο Δικαστήριο υπέρ των συμβασιούχων Καθαριότητας ο Δήμαρχος Καισαριανής
16.07.18 | 14:00

Στο Δικαστήριο υπέρ των συμβασιούχων Καθαριότητας ο Δήμαρχος Καισαριανής

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος παρευρέθηκε και κατέθεσε ως μάρτυρας στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουλίου, όπου συζητήθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Δήμου Καισαριανής. Ο Δήμαρχος με την κατάθεσή του, υπερασπίστηκε το δίκαιο αίτημά τους για παραμονή στην εργασία, που ανταποκρίνεται τόσο στο δικαίωμά τους στην εργασία, αλλά και στις τεράστιες ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Καισαριανής, όπως της καθαριότητας.

Υπενθυμίζεται ότι, οι εργαζόμενοι αυτοί προσλήφθηκαν στο Δήμο με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ και με το καθεστώς σύμβασης.

Σε όλη την περίοδο των κινητοποιήσεων τους η Δημοτική Αρχή Καισαριανής έχει σταθεί στο πλάι των εργαζομένων. Με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24/5/2017 και 10/7/2017 αιτήθηκε τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, στήριξε τους απεργιακούς τους αγώνες το προηγούμενο καλοκαίρι, συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας των συνδικάτων και εργαζομένων στους Δήμους, από κοινού με τους Δημάρχους Ικαρίας, Πάτρας, Χαϊδαρίου, Πετρούπολης, στο Υπουργείο Εσωτερικών στις 3 Απρίλη 2017.

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε στήριγμα στην πάλη τους, στα δίκαια αιτήματα τους που ανταποκρίνονται και στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας. Είμαστε στο πλευρό τους και θα στηρίξουμε κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία που θα ακολουθήσει» δήλωσε ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ