23.07.19 | 08:45

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δικαστήριο: Προσωρινή παραμονή για “παρατασιούχους” Καθαριότητας Δήμων
28.01.19 | 10:50

Δικαστήριο: Προσωρινή παραμονή για παρατασιούχους Καθαριότητας Δήμων

Διατήρηση προσωρινής διαταγής εργασίας έως 3/6/19 για συμβασιούχους – “παρατασιούχους” των Δήμων Κατερίνης και Ωραιοκάστρου, μετά την αναβολή συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, μετά τις αντίστοιχες αναβολές – διατήρηση προσωρινών διαταγών του Πρωτοδικείου Πολυγύρου, 28 “παρατασιούχοι” Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης - στο πλευρό των οποίων όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Βαϊνάς - και 37 συνάδελφοί τους – “παρατασιούχοι” από το 2014 του Δήμου Ωραιοκάστρου θα παραμείνουν στην εργασία τους έως τις 3 Ιουνίου του 2019.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με το γεγονός. Οι συνάδελφοί μας παραμένουν στην εργασία τους. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση και τους Αντιδημάρχους Ηλία Ζιακούλη και Ευάγγελο Καραστερίου για τη στήριξή τους, στον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων», τόνισε στο epoli.gr o εκπρόσωπος των εργαζομένων Δήμου Ωραιοκάστρου, Στάθης Φαμιλωνίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ