08.07.20 | 08:12

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Στα Δικαστήρια "πηγαίνει" ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου τον Γιώργο Κιμούλη
22.07.14 | 07:20

Στα Δικαστήρια πηγαίνει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου τον Γιώργο Κιμούλη

Η ακύρωση της προγραμματισμένης παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες», με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό, Γιώργο Κιμούλη, θα οδηγήσει τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τους παραγωγούς της παράστασης στα Δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο δήμος, χθες, ενημερώθηκε από την παραγωγή, πως η παράσταση πρέπει να αναβληθεί, λόγω του ότι ο πρωταγωνιστής, Γιώργος Κιμούλης, πρέπει να αναχωρήσει για το Λονδίνο, για ένα ζήτημα που αφορά στην κόρη του. 

Κάτι, όμως, δεν πήγαινε καλά... και μετά από έλεγχο ανθρώπων του Δήμου στο διαδίκτυο, διαπιστώθηκε, ότι η παράσταση θα γίνει κανονικά, όχι όμως στο Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων, που ήταν προγραμματισμένη, αλλά στο Κηποθέατρο Λάρισας..., από όπου είχε αναβληθεί στις 18 του μήνα, λόγω κακών καιρικών συνθηκών!

«Μετά από αυτή τη συμπεριφορά η Δημοτική Αρχή θα κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής, με βάση και το συμφωνητικό που έχει υπογραφεί και από τις δυο πλευρές» τονίζει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ο Αντιδήμαρχος της πόλης, Παντελής Καρατσόλης, δήλωσε, για το γεγονός: 

«Καταγγέλλω τον πολιτιστικό τυχοδιωκτισμό ορισμένων ανθρώπων του χώρου αυτού, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος, προσβάλλοντας θεσμούς αναγνωρισμένους πανελλαδικά, όπως είναι το Φεστιβάλ Οινιάδων, απαξιώνοντας τους πολίτες του δήμου Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής, που τιμούν και σέβονται το Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων, και το, επί 28 χρόνια, μοναδικό Φεστιβάλ. 

Ο τόπος μας είναι Ιερός, όπως και το Φεστιβάλ Οινιάδων και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να επιδεικνύει ασέβεια σε βάρος του τόπου μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ