14.12.19 | 22:56

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ » ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Υπ. Δικαιοσύνης: «Αμισθί η εργασία του Παναγιώτη Λάμπρου»
10.11.15 | 17:17

Υπ. Δικαιοσύνης: Αμισθί η εργασία του Παναγιώτη Λάμπρου

Σε σχέση με έγγραφο, που "είδε το φως της δημοσιότητας" και τα αναφερόμενα για την εργασιακή σχέση του Παν. Λάμπρου με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, από το Υπουργείο υπογραμμίζεται ότι, η ιδιότητά του ως μετακλητού υπαλλήλου έχει λήξει από 28/8/2015.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του Υπ. Δικαιοσύνης Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το μέλος της Π.Γ. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., «μετέχει, όμως, αμισθί σε ομάδα εργασίας, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη δομών υγείας στο σωφρονιστικό σύστημα και το έργο της οποίας ολοκληρώνεται στις 31/12/2015. Με την ιδιότητα αυτή, κατόπιν απόφασης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνου Κοσμάτου, εγκρίθηκε η μετάβαση του κ. Λάμπρου σιδηροδρομικώς στη Θεσσαλονίκη (1/11/2015 – 3/11/2015) για δραστηριότητα που εμπίπτει στον παραπάνω σκοπό». 

Επισημαίνεται ότι, το θέμα ανέκυψε, μετά και τις φήμες ότι, ο Π. Λάμπρου φέρεται να εμπλέκεται στις καταγγελίες Πανούση, για συνεργασία πολιτικών προσώπων με τρομοκρατικές οργανώσεις και μέλη αυτών, που ήδη κρατούνται σε σωφρονιστικά ιδρύματα της Χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ