17.10.19 | 16:53

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διερχόμενο ΙΧ παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα έξω από τα Καμένα Βούρλα
18.06.19 | 08:30

Διερχόμενο ΙΧ παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα έξω από τα Καμένα Βούρλα

Δυστύχημα με την παράσυρση μιας γυναίκας 56 ετών, σημειώθηκε στις 22:20 το βράδυ της Δευτέρας (17/6) στην Εθνική οδό έξω από τα Καμένα Βούρλα, στο ρεύμα προς Λαμία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του lamiareport.gr, η παράσυρση έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, σε ένα πολύ σκοτεινό σημείο, όταν η άτυχη γυναίκα θέλησε να περάσει το διαχωριστικό διάζωμα και να βρεθεί στο απέναντι ρεύμα της Εθνικής οδού.

Είχε μόλις αποβιβαστεί από λεωφορείο που την άφησε στο πάρκινγκ στο ρεύμα προς Αθήνα και δεν υπολόγισε τον κίνδυνο να περάσει δύο λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, προκειμένου να φτάσει στο σημείο που την περίμενε ο άνδρας της.

Δυστυχώς η γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας, διαμελίστηκε στην κυριολεξία μπροστά στα μάτια του συζύγου της, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ.

Το έργο των ανθρώπων του ΕΚΑΒ, όπως φυσικά και των αστυνομικών του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αφού μέλη της άτυχης γυναίκας διασκορπίστηκαν σε όλα τα σημεία.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ θα υπάρξει σχετική δικογραφία, για την εξακρίβωση των αιτιών που στοίχισε τη ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ