25.01.20 | 17:05

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Το διαζύγιο του μέσω facebook ανακοίνωσε Δήμαρχος
11.09.17 | 12:27

Το διαζύγιο του μέσω facebook ανακοίνωσε Δήμαρχος

Την απόφαση του να χωρίσει, την από 18 χρόνια σύζυγό του, ανακοίνωσε ο «εκλεγμένος Δήμαρχος» Βόλου - όπως αυτοχαρακτηρίζεται από την έκπτωση από το αξίωμά του – Αχιλλέας Μπέος, με ανακοίνωσή του στο facebook.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της ζωής μου, από αυτές που πρέπει να κάνεις μια επιλογή που σε καθορίζει για το μέλλον. Και αυτή η επιλογή είναι η απόφασή μου να ολοκληρώσω την διάρκειας 18 ετών έγγαμη συμβίωσή μου με την Ευη Δαμιανάκη.

Δυστυχώς, όπως συχνά συμβαίνει στη ζωή, μια όμορφη ερωτική σχέση, που οδήγησε στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας με καρπό ένα υπέροχο παιδί, τον Αχιλλέα μας, έφθασε σε ένα αδιέξοδο. Φυσικά οι σχέσεις μας θα παραμείνουν φιλικές, αφού μας ενώνει ένας ισχυρότατος δεσμός, η αγάπη και η φροντίδα για το παιδί μας, αλλά και η εκτίμηση και ο σεβασμός μεταξύ μας.

Ελπίζω να κατανοήσετε την πρωτοβουλία μου να σας ενημερώσω ο ίδιος, γι' αυτή την απόφαση, αλλά το θεωρώ υποχρέωσή μου στο πλαίσιο της ειλικρινούς και έντιμης σχέσης που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια».

Η ανάρτηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ