21.04.21 | 15:06

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Διάθεση Κρητικών προϊόντων στον Δήμο Καλλιθέας
17.12.13 | 10:10

Διάθεση Κρητικών προϊόντων στον Δήμο Καλλιθέας

Ο Δήμος Χανίων, μετά από αιτήματα πολλών Δήμων της Χώρας, καθώς και απαιτήσεις καταναλωτών, εκτός Κρήτης, θα πραγματοποιήσει από 18 έως 21 Δεκεμβρίου 2013, στην πλατεία Δαβάκη του Δήμου Καλλιθέας, την πρώτη ''Έκθεση Κρητικών Ποιοτικών Προϊόντων - Από το χωράφι στο ράφι και από τον παραγωγό στον καταναλωτή'', σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας.

Η Έκθεση έχει ως κεντρικό σημείο αναφοράς τα Κρητικά ποιοτικά προϊόντα και στοχεύει στο να προδιαθέσει τον καταναλωτή να ζητά τα Κρητικά προϊόντα και να απαιτεί να υπάρχουν στα ράφια των καταστημάτων τροφίμων του κάθε Δήμου, που τα φιλοξενεί.

Επίσης, στόχος της Έκθεσης είναι να φέρει σε άμεση επαφή τους παραγωγούς – τυποποιητές ως προς την ποιότητα, την αυθεντικότητα και τις προσιτές τιμές των προϊόντων τους, με τους καταναλωτές, ως προς τις απαιτήσεις τους για πιστοποιημένα, διασφαλισμένα και σωστά τυποποιημένα ποιοτικά  προϊόντα.

Βασική επιδίωξη του Δήμου Χανίων είναι, εξάλλου, να βρίσκονται τα Κρητικά προϊόντα σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία πώλησης στην Ελλάδα, καθώς επίσης, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να καταναλώνουμε τοπικά και κατ' επέκταση Ελληνικά προϊόντα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ