16.06.21 | 20:40

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διαψεύδει ο Δ. Μαρκοπούλου τα περί ακαταλληλότητας των νερών του Πόρτο Ράφτη
17.07.18 | 14:10

Διαψεύδει ο Δ. Μαρκοπούλου τα περί ακαταλληλότητας των νερών του Πόρτο Ράφτη

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου καταγγέλλουν ως συκοφαντικά και ψευδή, τα αποτελέσματα των μετρήσεων της μελέτης του ΠΑΚΟΕ, που φέρουν ως ακατάλληλα προς κολύμβηση, τα νερά της παραλίας (Δημοτικής Πλαζ) του Αυλακίου, στο Πόρτο Ράφτη. «Τα εν λόγω αποτελέσματα, είναι τελείως ψευδή και ανακριβή», επισημαίνει η Δημοτική Αρχή και προσθέτει:

«Ο Δήμος Μαρκοπούλου, θα ζητήσει ΑΜΕΣΑ και πριν προβεί σε άλλου είδους νόμιμα μέτρα, από το ΠΑΚΟΕ, να διατυπώσει ανακατασκευαστικό δημοσίευμα, το οποίο θα λέει αυτήν την φορά την αλήθεια:

Τα κολυμβητικά νερά της Δημοτικής Πλαζ Αυλακίου, η οποία βραβεύεται επί σειρά ετών με Γαλάζια Σημαία, είναι απολύτως ασφαλή και κατάλληλα για κολύμβηση!

Σε κάθε περίπτωση άλλωστε, ο αρμόδιος Φορέας για την μελέτη της ποιότητας των Κολυμβητικών Υδάτων, είναι η Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, στις Μελέτες της οποίας, με τελευταία αυτή, που δημοσιεύθηκε πριν από μερικές ημέρες, τα νερά του Πόρτο Ράφτη εμφανίζονται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!».

«Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων του ΠΑΚΟΕ, που κάθε χρόνο απασχολεί με ανακριβή και συκοφαντικά δημοσιεύματα, θα κριθεί σύντομα και από την Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία θα προσφύγει και ο Δήμος Μαρκοπούλου, σε περίπτωση ΜΗ ανάκλησης των ψευδών στοιχείων, για την Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, όπως και άλλοι Δήμοι από όλη την Ελλάδα, έχουν ήδη προσφύγει νομικά εναντίον του ΠΑΚΟΕ.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, καλεί τους κατοίκους και παραθεριστές του Πόρτο Ράφτη να χαρούν ελεύθερα, τις καθαρές και ασφαλείς θάλασσες του Δήμου Μαρκοπούλου!», ολοκληρώνει.

Αποτελέσματα Δειγματοληψιών Ιουνίου 2018, της Διεύθυνσης Υδάτων, Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Ακτή Δήμου Μαρκοπούλου

Ημ/νια Δειγματοληψίας

Αποτέλεσμα

Αγία Μαρίνα

25/6/2018

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Αυλάκι

25/6/2018

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Καλός Γιαλός

25/6/2018

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Ερωτοσπηλιά

25/6/2018

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Άγιος Σπυρίδωνας

25/6/2018

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Πόρτο Ράφτη

25/6/2018

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ