15.12.19 | 11:46

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Διαγωνισμός Φωτογραφίας από την Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθήνας
24.12.13 | 09:53

Διαγωνισμός Φωτογραφίας από την Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθήνας

Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά Διαγωνισμό Φωτογραφίας, ως τις 7 Ιανουαρίου 2014. 

Το θέμα του 3ου Διαγωνισμού είναι Τοπίο Κρίσης. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό φωτογραφίας τοπίου (landscape photography), με χωρικό περιορισμό των συμμετοχών - αλλά όχι των συμμετεχόντων - τη Νότια Αθήνα.

Όπως κάθε χρονιά, η καλλιτεχνική επιτροπή, που αποτελείται από γνωστούς επαγγελματίες φωτογράφους, θα επιλέξει τα έργα, που θα εκδοθούν στο Φωτογραφικό Λεύκωμα και θα εκτεθούν σε Δήμους της Νότιας Αθήνας και στο κέντρο.

Ο φετινός πρώτος νικητής θα λάβει ως δώρο μια φωτογραφική μηχανή Nikon D3100 με φακό VR 18-55mm και ο δεύτερος μια τσάντα φωτογραφικού εξοπλισμού Τamrac explorer 400. 

Η περσινή, 2η Έκθεση, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας, στον εκθεσιακό χώρο του Booze Cooperativa και το Κέντρο Πολιτισμού Μίκης Θεοδωράκης, στην Αργυρούπολη. 

Η μέση διάρκεια των εκθέσεων ήταν 15 ημέρες.

Τα λευκώματα παραδόθηκαν στους επιτυχόντες στα εγκαίνια της Έκθεσης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει με μέχρι δύο έργα συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής και αποστέλλοντας την στο diagonismosphoto@gmail.com.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συμμετοχή μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του 3ου Διαγωνισμού, στο http://crisislandscape.blogspot.gr και στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook, στο σύνδεσμο www.facebook.com/3osDiagonismosPhotographiasNotiasAthinas

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ