24.08.19 | 12:28

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς θα διαγράψετε τις φωτογραφίες σας από το FaceApp
20.07.19 | 19:10

Πώς θα διαγράψετε τις φωτογραφίες σας από το FaceApp

Το FaceApp εισέβαλε σαν "σίφουνας" στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων που έσπευσαν να "πειράξουν" τις φωτογραφίες τους, προκειμένου να δουν στην συντριπτική πλειοψηφία τους πως θα μοιάζουν μετά από πολλά χρόνια.

Η νέα εφαρμογή έγινε σχεδόν αμέσως viral και αποτέλεσε τη νέα διαδικτυακή μανία, μέχρι τη στιγμή της αποκάλυψης ότι η ρωσική εταιρεία που κρύβεται από πίσω της έχει μέσω των όρων χρήσης το δικαίωμα να χρησιμοποιεί για όσο καιρό θέλει και όπως εκείνη θέλει τις φωτογραφίες μας. Γεγονός που προκάλεσε εύλογα ανησυχία για τον τρόπο χρήσης των δεδομένων μας και τους σκοπούς για τους οποίους μπορεί αυτά να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία λογισμικού αναγνώρισης προσώπου και άλλων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης.

Υπάρχουν όμως τρία βήματα που αν τα ακολουθήσουμε θα διαγράψουμε μια για πάντα τις φωτογραφίες μας από τους σέρβερ της εφαρμογής:

α) Επιλέγετε Settings και στη συνέχεια Support και Report bug and send logs

β) Στέλνετε ένα αίτημα στην εφαρμογή να διαγραφούν όλα τα δεδομένα σας από τους server με τίτλο στο θέμα "Privacy"

γ) Τέλος, από τις ρυθμίσεις του κινητού αφαιρείτε το δικαίωμα πρόσβασης της εφαρμογής στις φωτογραφίες σας και στην συνέχεια προχωρείτε στη διαγραφή της εφαρμογής.

 

 

 



ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ