06.06.20 | 03:16

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαγραφή μέλους της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ - ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα Τράκα
18.09.19 | 08:47

Διαγραφή μέλους της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ - ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα Τράκα

Την διαγραφή του μέλους της, Κικής Ιωαννίδου, ανακοινώνει η Συνδικαλιστική Ανατροπής στους ΟΤΑ, καλώντας την ταυτόχρονα να παραδώσει την έδρα της στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Ο.Τ.Α. Νομού Θεσσαλονίκης, στο οποίο εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της Παράταξης.

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», στην ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για προσωπικές στρατηγικές και τακτικές, «που αψηφούν συλλογικές αποφάσεις και δεν υπηρετούν το κοινό πλαίσιο αρχών και αξιών που καθορίζουν την κοινή μας πορεία» και προσθέτει:

«Μονομερείς αποφάσεις και θέσεις της στο πλαίσιο της λειτουργίας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, αντισυναδελφικές ενέργειες που πλήττουν τα συμφέροντα των εργαζομένων, η συμπόρευση και συστράτευση της με συνδικαλιστικές παρατάξεις που τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της 14χρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης, απαξιώνοντας τον ρόλο και την προσφορά του Παιδαγωγικού προσωπικού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, την θέτουν αυτομάτως εκτός παράταξης».

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α.» αποτελεί σήμερα την κυρίαρχη συνδικαλιστική παράταξη στο χώρο των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με καθαρό πολιτικό στίγμα, χωρίς κομματική ένταξη και καθοδήγηση. Είναι μια μεγάλη αγωνιστική συνδικαλιστική «οικογένεια» ανοιχτή σε όλους όσους αποδέχονται το κοινό πλαίσιο αρχών και αξιών που τα Συνέδρια της παράταξης, και τα συντεταγμένα όργανά της αποφασίζουν.

Σε αυτή την πορεία δεν είναι αποδεκτές και ανεκτές προσωπικές στρατηγικές και τακτικές Μελών και Φίλων που αψηφούν συλλογικές αποφάσεις και δεν υπηρετούν το κοινό πλαίσιο αρχών και αξιών που καθορίζουν την κοινή μας πορεία.

Σε αυτό το πλαίσιο ενημερώνουμε τα Μέλη και τους Φίλους της παράταξης πως το εκλεγμένο Μέλος με το ψηφοδέλτιο της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Ο.Τ.Α. στο Νομό Θεσσαλονίκης, ΚΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ δεν ανήκει πλέον στις τάξεις της Συνδικαλιστικής Ανατροπής, ούτε εκφράζει την παράταξη με το ψηφοδέλτιο της οποίας έχει εκλεγεί.

Μονομερείς αποφάσεις και θέσεις της στο πλαίσιο της λειτουργίας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, αντισυναδελφικές ενέργειες που πλήττουν τα συμφέροντα των εργαζομένων, η συμπόρευση και συστράτευση της με συνδικαλιστικές παρατάξεις που τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της 14χρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης, απαξιώνοντας τον ρόλο και την προσφορά του Παιδαγωγικού προσωπικού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, την θέτουν αυτομάτως εκτός παράταξης.

Στο πλαίσιο της συνδικαλιστικής ηθικής και δεοντολογίας καλούμε την συνάδελφο ΚΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ να παραδώσει την έδρα που κατέλαβε στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Ο.Τ.Α. του Νομού Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.»."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ