28.11.20 | 07:24

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΕΓΑΡΕΩΝ

Διαγραφή Δημοτικού Συμβούλου της Παράταξης του Δημάρχου Μεγαρέων
15.01.16 | 12:34

Διαγραφή Δημοτικού Συμβούλου της Παράταξης του Δημάρχου Μεγαρέων

Με ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη - ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" - διεγράφη ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μέλος της Παράταξης, Μελέτης Λέλης.

Στην ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται η σχετική ομόφωνη απόφαση της Παράταξης, επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, πως ο Δημοτικός Σύμβουλος διεγράφη, «...επειδή δεν συμμετείχε σε καμία από τις δραστηριότητες της Δημοτικής Παράταξης (Συγκεντρώσεις, Συμβούλια κλπ.) και γενικώς η στάση και η συμπεριφορά του έδειχνε σε όλη τη Δημοτική Παράταξη, ότι ΔΕΝ ήθελε να αποτελεί μέλος της».

Ολόκληρη η ανακοίνωση 

«Χθές, 14 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20.30 στο Δημαρχείο Μεγάρων, συνεδρίασε η Δημοτική Παράταξη της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και σύμφωνα με το Νόμο 3825/10 (Καλλικράτης), Αρθρο 66, Παράγραφος 5, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ τη διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Λέλη Μελέτη, επειδή δεν συμμετείχε σε καμία από τις δραστηριότητες της Δημοτικής Παράταξης (Συγκεντρώσεις, Συμβούλια κλπ.) και γενικώς η στάση και η συμπεριφορά του έδειχνε σε όλη τη Δημοτική Παράταξη, ότι ΔΕΝ ήθελε να αποτελεί μέλος της.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ