28.05.20 | 09:56

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

To διαδικτυακό “ευχαριστώ” της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου μετά το θάνατο του πατέρα της...
29.03.20 | 15:35

To διαδικτυακό ευχαριστώ της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου μετά το θάνατο του πατέρα της...

Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία έχασε την περασμένη Δευτέρα τον αγαπημένο της πατέρα, είδηση που είχε είχε κάνει γνωστή η ίδια, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγες μέρες μετά, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με νέα της ανάρτηση, θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους της, για την συμπαράσταση στο βαρύ πένθος της αναφέροντας:

«Θα ήθελα μέσα απ' την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη που μου δώσατε με τις ευχές σας για την απώλεια του πατέρα μου. Θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα προσωπικά και είχα αρχίσει να το κάνω μέχρι που το fb μου το απαγόρευσε λέγοντας ότι μπορεί να είναι spam (ποτέ δεν κατάλαβα τι εννοούσε!!!).

Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμα στο σπίτι του, έχοντας πάρει πολλή αγάπη, φροντίδα, νοιάξιμο από τη μητέρα μου κυρίως αλλά και από μας.

Το ότι δε θα τον ξαναδώ μου φαίνεται πολύ σκληρό αλλά πάντα θα υπάρχει ζωντανά μέσα στην καρδιά και στη σκέψη μου.

Όλες οι αναμνήσεις από εκείνον θα με ακολουθούν για πάντα στη ζωή μου, και κάθε φορά που θα τον σκέφτομαι θα χαμογελάω τρυφερά, γιατί αυτό μου έρχεται σαν πρώτη αντίδραση.

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και το τέλος αυτού του σκληρού συμπαντικού μαθήματος που τώρα βιώνουμε να μας βρει γερούς και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ