23.07.19 | 03:32

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η δέσμευση του Γ. Πατούλη στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Αθήνας
09.02.19 | 15:57

Η δέσμευση του Γ. Πατούλη στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Αθήνας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, η οποία αποτελεί από τις ιστορικότερες Ενώσεις της χώρας, με πλήθος διακρίσεων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η απονομή βραβείων σε ποδοσφαιρικά σωματεία.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και συνεχάρη τη διοίκηση της Ένωσης για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, επισημαίνοντας τη σημαντική προσφορά της στον αθλητισμό.

Σε δηλώσεις του τόνισε:

«Σωματεία όπως η Ένωση που μας φιλοξενεί σήμερα αποτελούν πρότυπο λειτουργίας και διαχρονικής στήριξης του αθλητισμού. Στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, η επένδυση στα αγαθά του αθλητισμού και στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι είναι μονόδρομος. Θα επενδύσουμε προς σ΄ αυτή την κατεύθυνση. Προτεραιότητα μας είναι να γίνει η Αττική το εφαλτήριο για να διαδοθούν οι αξίες του αθλητισμού, μέσα από προγράμματα και υποδομές που θα παρέχουν ένα σύγχρονο περιβάλλον στα παιδιά μας που θέλουν να μυηθούν στις αξίες του αθλητισμού και να ασκήσουν νου και σώμα».

Ακολούθως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις κοπής πίτας που διοργάνωσαν τοπικοί φορείς στην Ηλιούπολη και στην Καλλιθέα.

Χαιρετίζοντας τις εκδηλώσεις ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στη σημασία της αναπτυξιακής τόνωσης των τοπικών κοινωνιών και υπογράμμισε:

«Προτεραιότητα μας είναι μέσα από ένα συγκροτημένο, ρεαλιστικό σχέδιο, να ξαναγίνει η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας που είναι η Αττική, μοχλός ανάπτυξης και δημιουργίας με ενίσχυση των υποδομών, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και δρομολόγηση προγραμμάτων που θα της δώσουν το σύγχρονο πρόσωπο που της αξίζει. Δεσμευόμαστε ότι η Αττική θα πρωταγωνιστήσει στην επανεκκίνηση της χώρας. Με τους πολίτες στο πλευρό μας θα τα καταφέρουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ