29.05.20 | 13:01

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Δέσμευση Κουρουμπλή για επαναλειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων ΙΚΑ Παλλήνης
16.07.15 | 10:14

Δέσμευση Κουρουμπλή για επαναλειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων ΙΚΑ Παλλήνης

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, είχε, χθες, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος, για το μείζον θέμα τγιης άμεσης επαναλειτουργίας των Δημοτικών Ιατρείων του ΙΚΑ, με την επανατοποθέτηση όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων ιατρών.

Ο κ. Κουρουμπλής αποδέχθηκε το αίτημα του Δημάρχου Παλλήνης και διαβεβαίωσε ότι, άμεσα θα αποκατασταθεί η λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων του ΙΚΑ στον Δήμο Παλλήνης. 

Σε συνεννόηση με την κα. Χρυσάνθη Κισκήρα, Υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ Αττικής, δόθηκε λύση και τα Ιατρεία του ΙΚΑ Δ.Ε. Παλλήνης (οικισμός Γρηγορίου Λαμπράκη), πρόκειται να λειτουργήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης έθεσε επίσης και το θέμα του κωδικού συνταγογράφησης για τα Δημοτικά – Κοινωνικά Ιατρεία Δήμου Παλλήνης, θέμα το οποίο εκκρεμεί από το 2012. Ο Υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε ότι, θα βρεθεί λύση σε συνεννόηση και με τον ΕΟΠΠΥ. 

Σημειώνεται ότι, τα Δημοτικά – Κοινωνικά Ιατρεία λειτουργούν με τη συμβολή δεκάδων εθελοντών ιατρών και εξυπηρετούν εκατοντάδες ασθενείς κάθε χρόνο.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης ευχαρίστησε τον Υπουργό για την εποικοδομητική και γόνιμη συνομιλία. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ