31.05.20 | 00:57

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε Βύρωνα, Θρακομακεδόνες και κέντρο της Αθήνας ο Γ. Πατούλης
13.05.19 | 14:29

Σε Βύρωνα, Θρακομακεδόνες και κέντρο της Αθήνας ο Γ. Πατούλης

Τους βασικούς άξονες τους προγράμματος του, με στόχο την ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής προσδιόρισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, σε συγκεντρώσεις τοπικών φορέων και πολιτών στο Βύρωνα, τους Θρακομακεδόνες και το κέντρο της Αθήνας.

Τη συγκέντρωση στο Βύρωνα διοργάνωσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» Ν. Γαλή.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε πως εξαιτίας της ανικανότητας και της αναποτελεσματικότητας των προηγούμενων Διοικήσεων, χάθηκαν πολύτιμα χρόνια για την Περιφέρεια. Ωστόσο, όπως τόνισε, οι πολίτες είναι έτοιμοι να δώσουν εντολή για πολιτική αλλαγή προκειμένου η Αττική να γυρίσει οριστικά σελίδα.

Στις βασικές προτεραιότητες του είναι, όπως ανέφερε, η αντιμετώπιση του σοβαρού ζητήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, η διασφάλιση της προστασίας των πολιτών από φυσικές καταστροφές, η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής μέσα από 19 εμβληματικά έργα και παρεμβάσεις, η δημιουργία πάνω από 100.000 θέσεων εργασίας, η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας, η επένδυση σε προγράμματα για τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την πρόληψη υγείας.

«Έχω αποδείξει, από όποια θέση ευθύνης κι αν πέρασα, ότι μπορώ να κάνω έργο. Ο κ. Σγουρός, και η κα Δούρου, αποτελούν τη διαφορετική όψη, του ίδιου κάλπικου νομίσματος. Δώστε μου τη δύναμη να αλλάξουμε την Αττική και τις ζωές μας», διαμήνυσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ