18.01.20 | 17:30

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρέθηκε η μητέρα που άφησε βρέφος σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Ν. Ιωνία
12.09.19 | 12:25

Βρέθηκε η μητέρα που άφησε βρέφος σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Ν. Ιωνία

Στα ίχνη της μητέρας, που εγκατέλειψε το μόλις επτά ημερών βρέφος της σε πυλωτή πολυκατοικίας, τα ξημερώματα της Τετάρτης, έφθασε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 19χρονη Ελληνίδα, η οποία διέμενε με τη γιαγιά της στην περιοχή.

Η αστυνομία από την αρχή είχε σκιαγραφήσει το προφίλ της, διενεργώντας έρευνες πόρτα - πόρτα και συλλέγοντας πληροφορίες για νεαρή γυναίκα που πιθανόν να είχε πάρει βάρος τον τελευταίο καιρό ή να εξαφανίστηκε μετά το συμβάν.

Από ονόματα που συνέλεξαν οι Αρχές, αλλά και από πλάνα κάμερας ασφαλείας, στα οποία απαθανατίστηκε να φιλάει το βρέφος δύο φορές και στη συνέχεια να φεύγει χωρίς αυτό, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη της 19χρονης, η οποία μάλιστα ήταν υιοθετημένη. Η ίδια προσήχθη στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ομολόγησε την πράξη της και για την τύχη της θα αποφασίσει ο εισαγγελέας.

Το βρέφος εντοπίσθηκε από 19χρονο φοιτητή, τυλιγμένο σε μια κουβερτούλα, ενώ έφερε ακόμα το ειδικό κλιπ στον ομφάλιο λώρο του, κάτι που υποδηλώνει ότι η μητέρα είχε γεννήσει σε μαιευτήριο. 

Ήταν καθαρό και περιποιημένο, φαινόταν προσεγμένο και ταϊσμένο. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο φρόντισαν για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ότι το βρέφος χαίρει άκρας υγείας.

 ΠΗΓΗ: ant1news.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ