23.01.20 | 19:29

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Βουλευτής εξέφρασε την επιθυμία του για τον Δήμο της Αθήνας
14.02.17 | 08:32

Βουλευτής εξέφρασε την επιθυμία του για τον Δήμο της Αθήνας

«Θέλω να είμαι υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας», δηλώνει ο Βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του σχετικά με την υποψηφιότητά του για τις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, μιλώντας στα parapolitika.gr.

Ο Βουλευτής του Ποταμιού, σημειώνει επίσης πως, για τον Δήμο της Αθήνας έχει λύσεις και θέλει να τις υλοποιήσει, όμως όπως διευκρινίζει ο ίδιος «η υποψηφιότητά μου όπως και η προηγούμενη θα είναι ανεξάρτητη».

 «Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τα κόμματα δεν έχουν καμία σημασία. Τον λόγο έχει μόνο ο πολίτης».

Να σημειωθεί ότι, το όνομα του Γιώργου Αμυρά τον τελευταίο καιρό έχει ακουστεί ως ένα από τα ονόματα των Bουλευτών που έχουν επαφές με την Νέα Δημοκρατία. Παρουσιάστηκε, μάλιστα, ως ένα από τα πρόσωπα που είναι έτοιμα να… αποχωρήσουν από το Ποτάμι ενδίδοντας στο “φλερτ” με τη ΝΔ.

Τα σενάρια εντάθηκαν και με την δήλωσή του ότι, ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης «είναι χίλιες φορές καλύτερος από τον Αλέξη Τσίπρα». Στο παρασκήνιο, ωστόσο, δεν φαίνεται να συμβαίνουν έτσι τα πράγματα. Ο βουλευτής του Ποταμιού έκανε μια δήλωση στο αντιπολιτευτικό πλαίσιο, χωρίς να την παίρνει πίσω ωστόσο, υποστηρίζοντας την άποψή του, αλλά όπως λένε πολλοί, ο Αμυράς θα είναι ο τελευταίος που θα φύγει από το Ποτάμι. Προς το παρόν ξεκαθαρίζεται πάντως το τοπίο σχετικά με τις προθέσεις του για την διεκδίκηση του Δήμου Αθήνας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ