26.02.21 | 17:41

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόλος: Καταδίωξη δύο ατόμων μετά από απόπειρα ληστείας σε βενζινάδικο - Μία σύλληψη
01.12.20 | 16:28

Βόλος: Καταδίωξη δύο ατόμων μετά από απόπειρα ληστείας σε βενζινάδικο - Μία σύλληψη

Την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών προκάλεσε η απόπειρα ληστείας σε βάρος υπαλλήλου βενζινάδικου, που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην πόλη του Βόλου.

Μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες οι οποίοι κινούνταν επικίνδυνα με μοτοσικλέτα και στη συνέχεια, μετά από  καταδίωξη, κατάφεραν και συνέλαβαν τον έναν εξ αυτών.

Τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση συνεχάρη με ανάρτησή του ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Μιλτιάδης Αλεξάκης:

"Συγχαίρω δημόσια τους Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας, της ΟΕΠΤΑ Μαγνησίας, του Τ.Τ Βολου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βολου, του Α. Τ Αλμυρου και του Α.Τ Ρήγα Φεραίου, οι οποίοι εκτελώντας υπηρεσία βραδινές ωρες της 30/11/2020-01/12/2020, με αυταπάρνηση, ζήλο και εξαίρετο επαγγελματισμό και υπό την καθοδήγηση και συντονισμό του Κέντρου Βασης R/T της Διεύθυνσής μας, κινητοποιήθηκαν άμεσα, τόσο στον αστικό ιστό όσο και στη περιφέρεια, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δύο δραστών της απόπειρας ληστείας που διέπραξαν σε βάρος υπαλλήλου βενζινάδικου στην πόλη του Βόλου, οι οποίοι κινούνταν επικίνδυνα με μοτοσικλέτα και εν συνεχεία μετα απο ολιγόχρονη καταδίωξη, καταφεραν και συνέλαβαν τον έναν εξ αυτών".

 

 ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ