07.05.21 | 10:05

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόλος: Απέτυχαν να κλέψουν ΙΧ και το έριξαν σε γκρεμό
04.10.20 | 14:17

Βόλος: Απέτυχαν να κλέψουν ΙΧ και το έριξαν σε γκρεμό

Νέα τροπή έχουν πάρει οι έρευνες για Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που την Τρίτη το βράδυ βρέθηκε στο ποτάμι του Αγίου Ονουφρίου στο ύψος της Κλινικής Ασκληπιείο στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις περαιτέρω έρευνες φαίνεται να προκύπτουν υπόνοιες ότι πριν τη πτώση του ΙΧ στον γκρεμό, έγινε απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα, η πόρτα του συνοδηγού είχε παραβιαστεί, ενώ από το εσωτερικού του αυτοκινήτου απουσίαζε το τσαντάκι του οδηγού που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα και την πιστωτική του κάρτα.

Πλέον υπό εξέταση είναι το σενάριο άγνωστος ή άγνωστοι δράστες να προσπάθησαν να κλέψουν ανεπιτυχώς το ΙΧ και στη συνέχεια να το οδήγησαν εσκεμμένα στην κοίτη του ποταμού πριν το εγκαταλείψουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη γύρω στις 22:30 και όταν έγινε αντιληπτό σήμανε άμεσα συναγερμό στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου μετά από ειδοποίηση διερχόμενων από το σημείο, αλλά και το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου καθώς υπήρχαν φόβοι ότι υπήρχαν εγκλωβισμένοι εντός αυτού.

Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε κάθετη οδό επί της Ιωλκού και είχε αποχωρήσει δίχως να υποψιάζεται τι θα ακολουθούσε.

Το αυτοκίνητο για κάποιο λόγο τσούλησε τον κατηγορικό δρόμο και έπεσε στην κοίτη του ποταμού. Ενημερώθηκε για το συμβάν από την Αστυνομία, που διεξήγαγε έρευνες.

Τελικά, τόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ όσο και οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκαν να προχωρήσουν σε ενέργειες, καθώς στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε επιβάτης.

Η περαιτέρω προανάκριση είχε οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε στο γκρεμό είτε επειδή το ΙΧ δεν είχε ασφαλιστεί σωστά κατά τη στάθμευση είτε επειδή για κάποιο λόγο λύθηκε το χειρόφρενο ενώ ήταν σταθμευμένο σε δρόμο κάθετη επί της Ιωλκού με κατηφορική κλίση.

Οι έρευνες για το τι πραγματικά συνέβη συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: taxydromos.grΠΗΓΗ: onlarissa.gr/taxydromos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ