22.10.20 | 04:46

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίαιο γεγονός κατά δημοτικών υπαλλήλων του ΚΕΠ Αρτέμιδος - Καταγγελίες του Σωματείου
25.09.20 | 11:28

Βίαιο γεγονός κατά δημοτικών υπαλλήλων του ΚΕΠ Αρτέμιδος - Καταγγελίες του Σωματείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος, καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν εχθές (Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020) οι υπάλληλοι του Κ.Ε.Π. Αρτέμιδος του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος από... «εξαγριωμένους» πολίτες.

«Το περιστατικό άσκησης λεκτικής, αλλά κυρίως σωματικής βίας είναι απερίφραστα καταδικαστέο.

Πολίτες, «υπεράνω» κάθε μέτρου προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, καταπάτησαν κάθε πρωτόκολλο προστασίας της Δημόσιας Υγείας και προσπάθησαν να εισέλθουν δια της βίας στο χώρο του Κ.Ε.Π. προκαλώντας φθορές στην πόρτα της εισόδου, παρά τις συστάσεις των Υπαλλήλων καθώς εντός του Κ.Ε.Π. βρισκόταν ήδη πολίτες που εξυπηρετούνταν.

Δεν δίστασαν να χειροδικήσουν και να φτύσουν τους Υπαλλήλους του Κ.Ε.Π. που κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια να τους ηρεμίσουν και να τους εξηγήσουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί και πρέπει να τηρηθούν για την προστασία της Υγείας τόσο των ίδιων όσο και των εργαζομένων.  

Οι εργαζόμενοι στο Κ.Ε.Π. Αρτέμιδος όπως και στα Κ.Ε.Π. όλης της Χώρας, έχουν δώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα της πανδημίας, ένα αγώνα άνευ προηγουμένου για να καταφέρουν να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο και ταχύτερο τρόπο τους Πολίτες, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την υγεία τους.

Πρέπει να τονιστεί ότι, έχει προκληθεί μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση ανάμεσα στους εργαζόμενους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς τέτοιου είδους επεισόδια καταγράφονται ολοένα και περισσότερα, με υπαλλήλους των Δήμων να έρχονται αντιμέτωποι με «αγανακτισμένους» πολίτες, ενώ οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ομαλή και ασφαλής λειτουργία τους, Δημοτικές Αρχές και Υπουργείο Εσωτερικών, μένουν απλοί παρατηρητές!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος,  βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και σε περίπτωση επανάληψης παρόμοιου περιστατικού σε οποιαδήποτε Υπηρεσία του Δήμου, θα προχωρήσει σε άμεσες και δυναμικές κινητοποιήσεις», τονίζει το Σωματείο.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ