15.08.20 | 17:00

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Αθώος για τη "λίστα Νικολούδη" ο Δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης
05.06.14 | 17:52

Αθώος για τη λίστα Νικολούδη ο Δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας, ο Δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλειος Ξουλόγης, ο οποίος κατηγορούνταν για εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης «πόθεν έσχες».

Σύμφωνα  με την απόφαση της έδρας, δεν υπήρξε δόλος, η περιουσιακή κατάσταση του κ. Ξουλόγη παρέμεινε ίδια επί πολλά χρόνια, και παράλληλα, δεν απέκρυψε κανένα στοιχείο.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Παγγαίου ανέφερε τα εξής: 

«Όσοι με κατηγόρησαν για την εμπλοκή του ονόματός μου στην περίφημη "λίστα Νικολούδη" και κυρίως για το "πόθεν έσχες", σήμερα, πήραν την απάντησή τους. 

Αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί πολιτικός πολιτισμός, κυρίως από τους αντιπάλους μου στις εκλογές, καθώς και από την αντιπολίτευση στο Δ.Σ. του Δήμου Παγγαίου, θα ήταν μια δημόσια συγνώμη, όχι από εμένα προσωπικά, αλλά από την οικογένειά μου και κυρίως από τα παιδιά μου.

Για όσους δημοσιογράφους, ή μη, αρθρογράφησαν σχετικά με το μέγεθος της ποινής, αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι, θα πρέπει να διασταυρώνουν πιο προσεκτικά τις πηγές πληροφόρησής τους. 

Για όλους τους υπόλοιπους που καταψήφισαν τον Συνδυασμό "Σωστή Επιλογή", λυπάμαι ιδιαίτερα, που επηρεάστηκαν σε τόσο μεγάλο βαθμό από τους λασπολόγους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ