21.09.19 | 03:50

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΦΟΡΕΙΣ » ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

«Αθλιότητες τραμπούκων εναντίον αιρετών πλήττουν τη Δημοκρατία»
08.07.13 | 15:46

Αθλιότητες τραμπούκων εναντίον αιρετών πλήττουν τη Δημοκρατία

Η Ένωση Δημάρχων Αττικής τοποθετείται γύρω από το βασικό θέμα της επικαιρότητας, την επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Ένωσης σημειώνεται: 

«Η πρόσφατη  επίθεση τραμπούκων κατά του Δημάρχου Αθηναίων, από «άγνωστους» γνωστούς (αρκούν μόνο τα σχετικά βίντεο), έρχεται ως φυσική συνέχεια μιας ανεξήγητης ολιγωρίας των συναρμοδίων Αρχών των Υπουργείων Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς παρόμοιων επεισοδίων (Θεσσαλονίκη, Μαρούσι κ.λπ.).

Μεγάλες είναι και οι ευθύνες των Θεσμικών και Συλλογικών γενικά Οργάνων της Αυτοδιοίκησης, που η αντίδραση τους τότε στα άθλια αυτά φαινόμενα ήταν τουλάχιστον χαλαρή.

Είναι σίγουρο ότι αυτοί οι λίγοι, που προσβάλλουν με την συμπεριφορά τους, τόσο τους θεσμούς όσο και τους ίδιους τους εργαζόμενους, ακυρώνουν τους αγώνες του και τορπιλίζουν κάθε δίκαιο αίτημα των εργαζομένων οι οποίοι πλήττονται βάναυσα από άδικες και ισοπεδωτικές πολιτικές.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ