23.02.20 | 08:49

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τα «αστέρια» της Καρδίτσας έπαιξαν για το «Σπίτι της Αγάπης»
25.12.13 | 09:30

Τα αστέρια της Καρδίτσας έπαιξαν για το Σπίτι της Αγάπης

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκαν χάρη στην πρωτοβουλία του Καρδιτσιώτη μπασκετμπολίστα - με σπουδαία καριέρα στο ενεργητικό του και νυν αθλητή του Γ.Σ. Φαρσάλων Κώστα Τσέλιου - να διοργανώσει Φιλανθρωπικό All Star αγώνα μπάσκετ, υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας.

Ο Κώστας Τσέλιος παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Κ. Παπαλού και της Αντιδημάρχου Ειδικών Πληθυσμιακών Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ. Ο. Σούφλα παρέδωσε τρόφιμα και το χρηματικό ποσό στο «Σπίτι της Αγάπης».

Ο κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε και συνεχάρη θερμά τον αθλητή για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, ευαισθητοποιώντας και παρακινώντας πολλούς συμπολίτες να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους άπορους δημότες, που σιτίζονται από το «Σπίτι της Αγάπης» και λαμβάνουν είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που λειτουργεί στον ίδιο χώρο με την αμέριστη στήριξη και του Δήμου Καρδίτσας.

Επίσης εξήρε και το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Δήμος Καρδίτσας, σε αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία, στηρίζοντας αναξιοπαθούντες συμπολίτες με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Τα συγχαρητήρια τους στον αθλητή για την πρωτοβουλία του έδωσαν, επίσης, ο κ. Παπαλός και η κ. Σούφλα, τονίζοντας οτι, η κοινωνία μας έχει ανάγκη από τέτοιες εθελοντικές προσπάθειες αλληλεγγύης, τις οποίες ο Δήμος στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις.

Σημειώνεται οτι, ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Κώστα Τσέλιου, τη Δευτέρα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας και συμμετείχαν σ' αυτόν οι ομάδες των Αστυνομικών ΙΡΑ Καρδίτσας - ΙΡΑ Μαγνησίας, καθώς και οι ALL STAR παίκτες από τον Α.Σ. Καρδίτσας, τον Α.Σ. Ολυμπιακό Καρδίτσας, τον Α.Ο. Απόλλων Καρδίτσας, την Ε.Δ. Μητρόπολης Καρδίτσας, τον Γ.Σ. Σοφάδων, τον Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά, τον Θεσσαλικό Γ.Σ. Ματαράγκας, τον Γ.Σ. Φύλλου και τον Γ.Σ. Φαρσάλων.

Οι Καρδιτσιώτες απέδειξαν για μία ακόμα φορά με τη συμμετοχή τους, ότι στηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες και δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν τα αισθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που τους χαρακτηρίζουν. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ