09.08.20 | 19:58

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

“Ασφαλιστικά” παραμονής για “παρατασιούχους” του Δ. Αγ. Παρασκευής
17.11.17 | 13:20

Ασφαλιστικά παραμονής για παρατασιούχους του Δ. Αγ. Παρασκευής

Δεκτή έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών - Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων, την αίτηση Προσωρινών Ασφαλιστικών Μέτρων, των οχτώ (8) συμβασιούχων καθαριστριών του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής - ΠΑΟΔΑΠ.

Η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται να επιδοθεί άμεσα στο Οργανισμό, ώστε οι εργαζόμενες να επιστρέψουν στην εργασία τους, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση των Ασφαλιστικών Mέτρων.

Επισημαίνεται ότι, ο ΠΑΟΔΑΠ παραστάθηκε στο Δικαστήριο υπέρ των εργαζομένων. Συγκεκριμένα, παρέστησαν στη δίκη, ο πρόεδρος του Οργανισμού Σωτήρης Παπαμιχαήλ και ο πληρεξούσιος δικηγόρος Θ. Συμεωνίδης και ζήτησαν τη συνέχιση της εργασίας των καθαριστριών και την απρόσκοπτη πληρωμή τους.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο ΠΑΟΔΑΠ στήριξαν και στηρίζουν τις εργαζόμενες προκειμένου να παραμείνουν στην εργασία τους  προβαίνοντας σε όλες τις αναγκαίες εκ μέρους τους ενέργειες (σύναψη συμβάσεων, τροποποίηση οργανισμού, εντολή εκδόσεως ενταλμάτων πληρωμής κ.λπ.) και υποστηρίζοντας το δίκαιο του αιτήματος σε όλες τις σχετικές συναντήσεις την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η Απόφαση (Δικηγορικό Γραφείο Λάμπρου Σ. Ντουματσά)

Η ΑΠΟΦΑΣΗ | Προβολή/κατέβασμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ