08.07.20 | 01:38

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρνητικό το Υπ. Εσωτερικών στην απόσυρση της 7ετιας των εργαζομένων της 3Κ
27.02.20 | 12:08

Αρνητικό το Υπ. Εσωτερικών στην απόσυρση της 7ετιας των εργαζομένων της 3Κ

Αρνητικό το Υπουργείο Εσωτερικών στην απόσυρση της 7ετους παραμονής στην υπηρεσίας τους, των εργαζομένων της 3Κ στους Δήμους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr.

Συγκεκριμένα, πλην λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε συνάντηση 6μελους αντιπροσωπείας, με επικεφαλής το Παναττικό Σωματείο ΟΤΑ «ΗΡΑΚΛΗΣ», με τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, με αντικείμενο την απόσυρση του Άρθρου 76 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών, που προβλέπει τουλάχιστον 7ετη παραμονή στην υπηρεσία τους επιτυχόντων της 3Κ, μέχρι να έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτημα απόσπασης, μετακίνησης ή μετάταξης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr o κ. Σταυριανουδάκης υπεραμύνθηκε του Άρθρου, λέγοντας πως, αρχική σκέψη ήταν τα 10 έτη.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους, προτάσσοντας κυρίως ανθρωπιστικούς λόγους στον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το Σωματείο προτίθεται, αποφασιστικά, να συναντηθεί με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, συνάντηση που θα επιδιωχθεί ακόμη και σήμερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ