04.08.20 | 04:49

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Αποχώρηση της Περιφέρειας Αττικής από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.
10.11.15 | 12:08

Αποχώρηση της Περιφέρειας Αττικής από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, εκφράζοντας με την ενέργειά του αυτήν, την «διακηρυγμένη και προγραμματική θέση της Διοικούσας Περιφερειακής Παράταξης Αττικής "Δύναμη Ζωής" για το Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, «που ήταν και είναι η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου πρασίνου και πολιτισμού, η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και η ήπια ανάπτυξη. Άποψη και θέση που χρόνια υπερασπιζόμαστε μαζί με την τοπική κοινωνία».

«Νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε τα οποία τοποθετήθηκαν στις 6/11/2015 έχουν δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν εντελώς διαφορετικές απόψεις σε σχέση με την αξιοποίηση του χώρου.

Εκπροσωπώντας στο Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε την Διοικούσα Περιφερειακή Παράταξη Αττικής "Δύναμη Ζωής" θεωρώ ότι διαμορφώνονται συνθήκες που δυσκολεύουν την αξιοποίηση του χώρου με βάση τις εκφρασμένες θέσεις μας.

Με βάση τα παραπάνω η παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ είναι επιβεβλημένη και την καταθέτω.

Η Διοικούσα Παράταξη της Περιφέρειας Αττικής "Δύναμη Ζωής" θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και στο Πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού, συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ