30.05.20 | 02:11

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αποσύρεται μετά από 28 χρόνια ο Βασίλης Ξύδης!
28.06.13 | 11:36

Αποσύρεται μετά από 28 χρόνια ο Βασίλης Ξύδης!

Την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε, ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, Βασίλης Ξύδης, μετά από 28ετή θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κατά τον απολογισμό πεπραγμένων του 2012, ο κ. Ξύδης τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Θεωρώ ότι αυτή η ιδιαίτερη για μένα στιγμή είναι η πλέον κατάλληλη για να ανακοινώσω ότι, με τη συμπλήρωση της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, προτίθεμαι να αποσυρθώ από την ενεργό συμμετοχή μου στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, πιστεύοντας ότι σε ένα χρόνο και με τη βοήθεια του θεού θα έχω ολοκληρώσει την προσφορά μου και τη θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Δήμο μας ειδικότερα. Μια θητεία που θα έχει διαρκέσει 28 συνεχή χρόνια, εκ των οποίων τα 16 ως Δήμαρχος Παπάγου και τα τελευταία 4 έτη ως Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού».

Ο ίδιος πρόσθεσε, πως στην επιλογή του αυτή συνετέλεσε και η πεποίθησή του ότι, οι συνεργάτες του, που έχουν την ευγενή και θεμιτή φιλοδοξία να διεκδικήσουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές το αξίωμα του Δημάρχου, θα πρέπει να γνωρίζουν έγκαιρα και με αξιόπιστο τρόπο τις αποφάσεις του, ώστε να κινηθούν πιο ελεύθερα και να προετοιμαστούν καλύτερα για τον ευγενή αγώνα στον οποίο θα αποδυθούν...!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ