31.03.20 | 12:59

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Απορριμματοφόρο – “τέρας” στην Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου [ΦΩΤΟ]
19.07.17 | 09:42

Απορριμματοφόρο – τέρας στην Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου [ΦΩΤΟ]

Εκσυγχρονισμός της Υπηρεσίας Καθαριότητας, με ανανέωση του στόλου απορριμματοφόρων, ο οποίος ήταν απαρχαιωμένος (το 2002 αγοράστηκαν τα τελευταία), με την δεύτερη παραλαβή του μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας euro 6, από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, να περιλαμβάνει:

1) Απορριμματοφόρο τύπου "πρέσα" 16 κυβικών με προσαρμοσμένο ανυψωτικό για τους υπογειοποιημένους κάδους που πρόσφατα τοποθετήθηκαν.

2) Απορριμματοφόρο τύπου "μύλος" 12 κυβικών.

3) Απορριμματοφόρο τύπου "μύλος" 8 κυβικών.

4) Απορριμματοφόρο τύπου "μύλος" 6 κυβικών, ευέλικτο στους στενούς δρόμους, ιδιαίτερα του Ελληνικού, για την αποκομιδή μικρών κάδων.

5) Κοντέινερ μεταφοράς απορριμμάτων 55 κυβικών.

«Η ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού βελτιώνει άμεσα την αποτελεσματικότητα αποκομιδής. Μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης και επισκευής του απαρχαιωμένου στόλου. Αναβαθμίζει την ποιότητα εργασιακού περιβάλλοντος των εργαζομένων καθαριότητας. Βελτιώνει κάθετα την ασφάλεια των εργαζομένων κατά την ώρα υπηρεσίας. Μειώνεται σημαντικά το κόστος λειτουργίας και καυσίμων των απορριμματοφόρων. Σεβόμαστε το περιβάλλον και την πόλη μας, μειώνοντας τα καυσαέρια και βελτιώνοντας το "περιβαλλοντικό αποτύπωμα" του Δήμου, αφού χρησιμοποιούνται κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας. Αλλάζει όλη η φυσιογνωμία στην διαχείριση των απορριμμάτων. Μειώνεται το κόστος αποκομιδής και μεταφοράς.

Περισσότερα απορριμματοφόρα μας δίνουν της δυνατότητα χρέωσης των οχημάτων στους οδηγούς για τη μείωση των βλαβών και της κακοδιαχείρισης τους. Περιμένουμε επιπλέον 3 λεωφορεία, 1 καλαθοφόρο και 1 κλαδοτεμαχιστή.

Μέρα με την μέρα αναγεννούμε την πόλη μας!», σχολιάζει ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, για τη νέα αυτή παραλαβή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ