20.08.19 | 22:52

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

“Tα απορριμματοφόρα στο Υπουργείο αν δε γίνει η συνάντηση με την Υπουργό”
19.11.18 | 11:40

Tα απορριμματοφόρα στο Υπουργείο αν δε γίνει η συνάντηση με την Υπουργό

Όπως είχε προαναγγείλει… το epoli.gr - Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr η αποφασιστικότητα της Διοίκησης της Ομοσπονδίας να "μπει τέλος" στην απώλεια συναδέλφων τους, δεν θα σταματήσει με το κλείσιμο το γκαράζ... – κατά το πρωινό ρεπορτάζ του για τις κινητοποιήσεις στα αμαξοστάσια Δήμων, “ντου” της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Υπουργείο Εργασίας, πριν λίγα λεπτά.

Μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ε.Ε., Νίκο Τράκα, τον Γενικό Γραμματέα, Βασίλη Πετρόπουλο, προέδρους συλλόγων εργαζομένων - εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ Στέφανο Σαβόπουλο και Μίλτο Παπουτσή, την Ταμία, Μαρία Παπαδοπούλου, με μία τύπου “καταδρομική” επιχείρηση, αιφνιδίασαν τους παριστάμενους αστυνομικούς, μπήκαν στο κτίριο και ανέβηκαν στους ορόφους της πολιτικής διοίκησης του Υπ. Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπου συζητούν με τον γ.γ. του Υπουργείου, Ανδρέα Νεφελούδη.

Νίκος Τράκας: “Αν δε γίνει η συνάντηση με την Υπουργό θα φέρουμε τα απορριμματοφόρα στο Υπουργείο”

Ότι, αν δεν γίνει η συνάντηση – όπως είπε ο γ.γ. του Υπουργείου Ανδρέας Νεφελούδης στους διαμαρτυρόμενους της ΠΟΕ-ΟΤΑ – με την Υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, προκειμένου να τις εκθέσουν το μεγάλο ζήτημα των εργατικών ατυχημάτων στους Δήμους και να βρεθεί τελική λύση, «τότε θα φέρουμε εμείς τα απορριμματοφόρα εδώ (σσ Υπουργείο Εργασίας)», τόνισε ο κ. Νίκος Τράκας, μιλώντας στα ΜΜΕ, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής αιφνίδιας κινητοποίησης στο Υπουργείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ