28.02.21 | 03:13

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρηματία στην Πάτρα
21.01.21 | 12:16

Απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρηματία στην Πάτρα

Στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας», νοσηλεύεται, 50χρονος επιχειρηματίας που κατανάλωσε χάπια, επιχειρώντας να δώσει τέλος στη ζωή του, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ήταν το πρωί της Τρίτης, όταν ο άνδρας που ζει με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους, κλειδώθηκε στο μπάνιο οροφοδιαμερίσματος κατοικίας στην περιοχή της Οβρυάς Πατρών, εκφράζοντας την πρόθεση να αυτοκτονήσει. 

Είχε προηγηθεί, έντονη διαφωνία με τη σύζυγό του.

Στο σημείο έσπευσαν οι διαπραγματευτές της τοπικής ΕΛΑΣ.

Ο 50χρονος, παραμένοντας «ταμπουρωμένος» στο μπάνιο και αρνούμενος αρχικά την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας, τους γνωστοποίησε πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Ήθελε, όπως υποστήριζε, να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, εξαιτίας συσσωρευμένων προβλημάτων που αντιμετώπιζε, χωρίς ωστόσο να τους τα αποκαλύψει.

Μετά τις παραινέσεις και την προτροπή των διαπραγματευτών της Αστυνομίας, πείστηκε να ανοίξει την πόρτα του μπάνιου, πριν οι δυνάμεις του τον εγκαταλείψουν.

Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άμεσα μεταφέρθηκε στον «Αγιο Ανδρέα». Εκεί οι γιατροί τον υπέβαλαν σε πλύση στομάχου, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Ηταν  η πρώτη φορά που ο άνδρας εξέφρασε την πρόθεση ν’ αυτοκτονήσει, γεγονός που ενισχύεται από τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η σύζυγός του.

Ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας, μετά το πέρας της νοσηλείας του, θα μεταφερθεί στη Ψυχιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ.ΠΗΓΗ: tempo24.news

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ