09.04.20 | 23:22

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απόλυση “παρατασιούχων” Δήμου – Καταδικάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ
20.02.20 | 08:46

Απόλυση παρατασιούχων Δήμου – Καταδικάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ

H Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταδικάζει τις απολύσεις των είκοσι τεσσάρων (24) «παρατασιούχων» του Δήμου Ρεθύμνης.

"Οι πολιτικές των μνημονίων δημιούργησαν «στρατιές» συμβασιούχων, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται σε καθεστώς πολιτικής «ομηρίας». Οι εργαζόμενοι στο Ρέθυμνο, που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στις υπηρεσίες τις οποίες υπηρετούν διεκδικούν το δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή εργασία.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στέκεται αλληλέγγυα και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τους. Καλεί ταυτόχρονα τον Δήμαρχο Ρεθύμνου και τις Δημοτικές Παρατάξεις στο σύνολο τους να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζομένων και να παρευρεθούν σύσσωμοι στο πλευρό των παρατασιούχων την ημερομηνία εκδίκασης της κύριας αγωγής.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουν να παλεύουν για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους Ο.Τ.Α., να αγωνίζονται για την ανατροπή όλων των μνημονιακών Νόμων της ανεργίας, της ελαστικής εργασίας και της προώθησης των ιδιωτικοποιήσεων στους Δήμους", τονίζει η Ομοσπονδία.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ