19.09.20 | 08:56

 

ΑΡΧΕΙΟ » ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι υποψήφιοι της Χ.Α. σε Αθήνα, Πειραιά και Περιφέρεια Αττικής
24.01.14 | 11:52

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι υποψήφιοι της Χ.Α. σε Αθήνα, Πειραιά και Περιφέρεια Αττικής

Λίγες ώρες πριν η Χρυσή Αυγή ανακοινώσει τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά (σήμερα στις 19:00 στο Ξενοδοχείο Savoy) και ένα 24ωρο πριν ανακοινωθούν ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής (αύριο Σάββατο 25/1, 8:00 Ξενοδοχείο Crystal City, Αθήνα), το epoli.gr σας παρουσιάζει πρώτο και σε αποκλειστικότητα τα ονόματά τους.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής θα είναι ο Βουλευτής Α' Πειραιά, Νίκος Κούζηλος, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων (όπως πάλι το epoli.gr πρώτο σας είχε αποκαλύψει) ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής θα ανακοινωθεί ο Βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τις υποψηφιότητες:

«Κόντρα στα σενάρια συνταγματικής εκτροπής που προωθεί η ''χούντα'' Βενιζέλου-Σαμαρά ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή απαντά με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, στον Δήμο Αθηναίων και στον Δήμο Πειραιώς.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη παρουσίαση των συνδυασμών "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία'', ''Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη'' και ''Ελληνική Αυγή για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη'' ήρθε η ώρα της Αττικής!

Την Παρασκευή 24/1 σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, καθώς και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Πειραιώς, Νοτίου Τομέα και Νήσων.

Το Σάββατο 25/1 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, καθώς και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Κεντρικού και Βόρειου τομέα Αθηνών και Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Ας καταλάβουν άπαντες που μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της λαϊκής βούλησης ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο και ότι σύντομα όλοι οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες πηγές, η Χρυσή Αυγή θα έχει ολοκληρώσει μέχρι τα μέσα Φλεβάρη όλες τις στηρίξεις στις 13 Περιφέρειες της Χώρας και τους μεγάλους Δήμους.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ