20.11.19 | 11:00

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

Αποκαλυπτήρια πινακίδας "ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
22.02.16 | 13:15

Αποκαλυπτήρια πινακίδας ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, του Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Κώστα Δημόπουλου και των κατοίκων της Πιερίας, για την τοποθέτηση πινακίδας "ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", «μετά την αστεία ενέργεια του περασμένου Σεπτεμβρίου 2014 του Αντιπροέδρου της Σκοπιανής Βουλής» - όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου - να φωτογραφηθεί με τη σημαία της Βεργίνας στον Όλυμπο, έγινε πραγματικότητα.

Έτσι, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στη 1:00 μ.μ., ενώπιον του Μητροπολίτη Κίτρος, Κατερίνης, Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου, της Αντιπεριφερειάρχη Σοφίας Μαυρίδου και του Δημάρχου Δήμου Τεμπών Κώστα Κολλάτου, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής, που τοποθετήθηκε επί της Εθνικής Οδού, στο ύψος των Πόρων, την οποία υποδέχθηκε το συγκεντρωμένο πλήθος τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή».

Στην τελετή παρέστησαν οι εφημέριοι των Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου (Λιτοχώρου) Αθανάσιος Βασιλείου, Αγίου Νικολάου (Λιτοχώρου) Άγγελος Γιαννίκης, Αγίου Γεωργίου (Σκοτίνης) Ελευθέριος Βαστάζος, Αγίου Ελευθερίου (Ν. Παντελεήμονα) Βασίλειος Καραδημήτρης, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Πλαταμώνα)  Κωνσταντίνος Κουκάρας, Αγίας Μαρίνας (Πόρων) Βασίλειος Νικολαϊδης., εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν. Πιερίας Κώστα Κουκουδήμου, ο πρώην Νομάρχης Γιώργος Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος του αδελφοποιημένου Δήμου Γερμασόγειας Ανδρέας Γαβριηλίδης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας Παύλος Μπατάλας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ